Hur man gör Scooby Doo strängar

Hur man gör Scooby Doo strängar


Scooby Strängar är en enorm barnens hantverk drabbade. Basiska eller grundläggande knop, såsom en offentlig rutan stygn, kan förvandlas till roliga hantverk såsom tavelramar eller smycken. Bara en variant av den fyrkantiga stygn leder till nya typer av scooby strängar. Det har även förekommit uppgifter om att knyta Scoobie strängar kan förbättra samordningen, så det är en stor för vuxna också.

Instruktioner

1 Skär två bitar av snodd. De bör vara två olika färger.

2 Line de två delarna bredvid varandra, sedan lägga den på mitten för att hitta centrum. Om du vill att strängen vara på en nyckelring, loop nyckelring nu i mitten av strängarna och knyt en knut i slingänden. Om du inte vill att nyckelkrok, då vigas utan det. Du kommer nu att ha en slinga vid en ände av knuten och fyra strängar vid den andra änden av den knut, två av varje färg.

3 Vrid nyckelband upp och ned, så att slingan nedåt och strängarna pekar uppåt. Separera strängarna så att de faller i fyra motsatta riktningar. Gör en kompass med strängarna. Har en sträng i färg 1 poäng ifrån dig (String 1) och den andra strängen i färg 1 poäng mot dig (String 2). Gör en sträng av färg 2 går till höger om du (String 3) och den andra strängen i färg 2 gå till vänster om du (String 4).

4 Ta String 2 och över basen knut görs i steg 2. Det kommer att se ut som en båge. Hävdar att båge med vänster pekfinger för att hålla strängen på plats mot knut. Ta String en och föra den ut då över knut görs i steg 2. Som du gjorde med snöre 1, kommer du att göra en båge, men du kommer att använda din vänstra tumme för att hålla den här strängen på plats. Vid slutet av detta steg har du två slingor av Färg 1 sida vid sida.

5 Ta vänster strängen och slinga det genom rätt ögla i steg 4. Det bör bara gå igenom en slinga. Ta den högra strängen och loop den genom den vänstra slingan görs i Steg 4.

6 Dra alla fyra strängar tätt.

7 Upprepa steg 4 till 6 tills antingen du har slut på snodd eller om du har önskad längd. När du är klar, ta två bitar av sträng i varje hand, knyt en grundläggande knut.