Remodeling 1930 hem

Remodeling 1930 hem


Utforma ett nytt utseende för ett hus byggt på 1930-talet bör ta hänsyn fantastiska funktioner i hemmet som är specifika för den tiden. Över vad du verkligen vill om huset i termer av dess rooflines, golv eller träslöjd. Integrera nya material för att komplettera gamla skåp, verklig pärla ombord paneler eller breda verandor. Titta på många designalternativ innan du väljer nya material. Färger och texturer av nya material bör passa perfekt med den gamla. Ställ en historisk preservationist i ditt område att erbjuda idéer, om det är möjligt.

Instruktioner

1 Börja med hemmets rooflines. Skissa huset från olika vinklar för att avgöra om det behövs ett tillägg eller ny veranda. Håll nya rooflines i harmoni med planen och konstruktionsdesign av vad som finns på plats. Rita ett hem som visuellt tilltalande från trottoarkanten. Skapa en grundläggande design med landskapssattes för att ge den exakta önskade resultatet. Plan gav hemma yttre neutral färg, såsom nyanser av ljusgrå, blekgul eller medel taupe.

2 Design Yttre material genom att starta på grund. Använd staplade stenar eller tegel faner runt hemmets grundläggande bas. Planerar att installera en intressant kombination av tre material, till exempel, på de yttre fasader. Använd denna kombination, som är populär i dagens byggnadskonstruktioner för bostäder, för att fungera bra med flera material som används i 1930-talet. Installera ny singel-typ ytterväggar, stuckatur över tegelsten i vissa områden, och ceder tungan och spont på olika platser.

3 Forma de inre rummen för att bevara bra funktioner. Börja inte interiören moderniseras, men tills du har åtgärdat isolering och andra energiproblem. Installera extra isolering i ytterväggar och vinds områden, men rådgöra med experter för fler idéer. Håll gamla armaturer och ReWire dem, till exempel. Gör gipsväggar och lägga listen. Håll intressanta inbyggda vintage skåp och lägga till nya skåp runt dem. Bevara gamla trägolv genom att rengöra den och installera en trä sealer.

4 Uppgradera kök och badrum. Installera nya armaturer, kranar, bänkskivor och skåp som harmoniserar med färger som används på 1930-talet. Konsultera vintage hem design böcker och tidskrifter att se färg färger och golv färger som användes under denna period. Till exempel förnya kök och badrum för att återspegla vissa nyanser av blått eller grönt används då. Skapa klinkergolv mönster som innehåller färger och kakel som påminner om den tiden.

5 Investera i veranda områden och landskapsarkitektur. Gör gamla trä verandor och lägg bekväma möbler. Skapa platser att koppla av på verandor och på gården områden, såsom en täckt uteplats utrymme. Ge hemmets utsida en avspänd känsla som liknar de mindre stressade dagar från förr. Lägg veranda belysning och landskap belysning som harmoniserar lämpligt med arkitekturen.