DIY picknickbord

DIY picknickbord


En picknickbord är en rolig och avkopplande sätt att spendera tid utomhus. Picknickbord har funnits vissa konton sedan så långt tillbaka som 1800-talets slut. Deras design har sett mycket få variationer under åren. Oavsett om det är en tabell med flyttbara sittplatser eller gamla standby enda enhet bord och stolar, de flesta picknickbord infoga samma grundläggande designprinciper: stöd eller ben, en yta eller topp och naturligtvis, platser.

Picnic Table Top

Bordsytan eller toppen är tillverkad genom att lägga två-för-fyra eller två-för-sexor sida vid sida för att nå en önskad längd och bredd, vanligen omkring 8 fot lång och 3 1/2 till 4 fot bred. Mark över dessa timmer vid en tredjedel och två tredjedelar mellanrum kör längden. Sedan lägga en två-av-fyra över sektionen och fäst den vid varje markering med hjälp av spikar, skruvar eller skruvar. Om du använder spik eller skruv vara säker på att de inte lämnar en vass spets skjuter ut genom toppen eller botten. Om du använder bultar vara säker på att cheferna är runda eller att du motverka sjunka bultarna så att bordsytan förblir så plant som möjligt. Även om det finns en "bättre" sida till styrelserna, bifoga två-by-fours till den motsatta (eller värre) sida eftersom du vill att din finaste sidan av trä uppåt som tabell sida.

Ben och stöder

DIY picknickbord


Konstruera benen med hjälp av två-för-åttor för stöd som reser sig från marken i en vinkel. Vinkeln varierar beroende på stil och måtten i tabellen. Fästa benen på toppen till en två-för-sex eller en två-för-fyra som senare fäster ortosen på undersidan av bordsytan. Fäst en plats knap gjord av en två-för-åtta timmer för styrka. Dubben kommer att gå på horisontellt över benen på höjden som du vill din plats att vara. Bordsytan därefter upptryckt på på änden medan toppen av benen är fäst vid stag på undersidan av bordsytan. Gör samma sak vid den andra änden av bordet. Med bordsskivan sitter på benen, låg två två-för-sexor eller två och åttor över sätet dubbarna. Dessa kort ska kapas till längden på picknickbord yta och kommer att vara sätena.

Andra alternativ

Som ett ytterligare alternativ, fästa ett hjul på undersidan av benen på en sida av bordet, så att när tabellen plockas upp på en vinkel kommer det att rulla att underlätta rörligheten. Tabellen kan också byggas med löstagbara säten genom att ändra sätet Knap till ett stag för bordsbenen och göra skalas ned versioner av samma ben system att använda för era platser.