Hur man köper episkopala Wine cruets

Hur man köper episkopala Wine cruets


Den episkopala kyrkan i USA är en del av den globala anglikanska gemenskapen och eukaristifirandet står i centrum för sin dyrkan. Denna rit leds av en präst som välsignar element (små portioner) av bröd och vin, placera brödet på silverplåtar (kallas patens) och hälla vin från en cruet (eller kanna) i en bägare att konsumeras av prästen och medlemmar i församlingen. Om du är den person som är ansvarig för inköp av instrument av dyrkan för din kyrka, sedan välja välskrivna cruets är en viktig övning av förvaltarskap.

Instruktioner

1 Bestäm stil och antalet cruets du behöver. Cruets vanligen säljs i uppsättningar av två (en för vin, den andra för vatten), och de material som de görs varierar, inklusive rostfritt stål, glas och kristall. Eftersom det finns en mångfald av dyrkan stil i episkopala kyrkan, som sträcker sig mellan mer och mindre formellt, ditt val av cruets borde återspegla något av traditioner och värderingar din församling. Presentera några alternativ till dyrkan kommissionen innan beslut fattas.

2 Kontakta en av en leverantör som säljer cruets för användning i episkopala tjänster - tre av följande leverantörer: Living Grace katalog, religiösa Supply Center eller Wheaton religiösa gåva och kyrka Supply Du kan antingen använda kundtjänstnumret att tala direkt till en representant eller göra ditt val via hemsidan. Living Grace Katalog 5226 South 31st Place Phoenix, AZ 85040 800-341-2350 livinggracecatalog.com Den religiösa Supply Center Inc. Creighton, NE 68729 800-553-0025 religioussupply.com Wheaton religiösa gåva och kyrka Supply 113 W Front St. Wheaton IL 60187 866-757-5195 churchsupplywarehouse.com

3 Gör din beställning. De flesta kyrk leverantörer leverera produkten inom sju till tio arbetsdagar och kan ge erbjudanden om frakt om din kyrka är en vanlig kund.

4 Sök efter en lokal episkopala eller Christian leverans butik om du föredrar att köpa i person snarare än på nätet eller per post. De flesta av dessa butiker kommer att ha cruets i en mängd olika priser och stilar.