Hur fan en Mohawk

Hur fan en Mohawk


ShowOff din enorma stil genom att lufta din Mohawk rakt upp. Mohawks skärs i en vertikal linje rakt upp hårbotten, och sträcker sig från en kort "hök till en lång" hök, beroende på dina personliga preferenser. Det finns ingen annan hår på huvudet förutom din Mohawk, så öde din frisyr ligger i din Mohawk styling färdigheter. Ta en vän att hjälpa dig att göra din Mohawk nå sin fulla potential, eller dela ut lite tid att arbeta på håret solo.

Instruktioner

En kam genom din Mohawk att bli av med eventuella tovor. Använd din plattång för att avlägsna eventuella lockar eller vågor i håret.

2 Kläm vit flytande lim i en skål för enkel applicering. Doppa händerna i vitt lim och jämna uppåt i Mohawk. Arbeta lim i din Mohawk framifrån och bakåt.

3 Torka eller tvätta limmet av dina händer och använda en kam för att dra limmet igenom från rötterna till tips. Om du vill att toppen av "hawk att vara luddigt, dra limmet genom att hälften eller tre fjärdedelar av vägen till toppen.

4 Torka limmet med en hårtork inställd på medelvärme. Limmet bör torka helt i de områden som det har tillämpats. Tips hår som har inget lim förblir otydlig.

5 Upprepa processen hela Mohawk tills hela Mohawk, framifrån och bakåt, är jämn och stående. Spraya håret med en tung-hold hårspray för att hålla håret på plats.