Hur man bygger Barn Stalls

Hur man bygger Barn Stalls


Barn bås är en nödvändighet för den allvarliga hästägaren. För personer med show hästar, äldre eller yngre hästar, eller som bara vill skämma bort sin häst, bygga en ladugård med rätt bås är ett måste. Att veta hur man bygger spiltor är en del av den grundläggande konstruktionen av alla barn. Denna artikel kommer att ge dig några tips om hur man ska gå om att bygga en sund stall för häststall.

Instruktioner

1 Mät din stall. Hästboxar bör vara minst 10 "x 10". Mer bekvämt ska de vara 12 "x 12". För verkliga komfort för en häst, är 16 "x 16" perfekt.

2 Sink dina inlägg. Vid varje hörn, bör inlägget ställas in i betongen till ett djup av åtminstone 18 "till 24". Inlägg måste vara 4 "x 4" åtminstone, och gjorda av behandlat virke.

3 Mät din timmer och fyll i dina väggar. Virke bör vara minst 2 "x 4", och företrädesvis 2 "x 6". Behandlat trä är ett måste, och återvinns cement inramning timmer är perfekt, eftersom cement kommer att ha satt in i träet och skapade en extra hårt material som motstår sparkar och ruttna. Väggar måste vara minst 4 'hög, företrädesvis 6'.

4 Häng din dörr, som måste vara minst 4 "bred och 7" hög. Den kan vara gjord av trä, järn, eller något annat fast eller metallnät material. Det är viktigt att det hängas säkert och fäst med en "häst-proof" spärr. Mesh dörrar är utmärkt för ventilation och visuellt intresse för den avstannade häst.

5 Fäst din matare och vattenkälla för kört häst. Detta kan vara så enkelt som att hänga upp några hinkar eller så genomarbetade som skapar skjutdörrar för swing-out matare.