Hur man kan bli av dessa små svarta skalbaggar i källaren

Hur man kan bli av dessa små svarta skalbaggar i källaren


Om du har stött på små svarta skalbaggar i källaren, kan du ha ett angrepp av mattan skalbaggar på händerna. Mattan skalbaggar introduceras ofta i ditt hem på mattan och tvätt, eller de kan flyga i på egen hand. De föder sedan och skapa ett angrepp av skalbaggar i källaren. Mattan skalbaggar kan dölja någonstans, inte bara mattor. Små mängder av mattan skalbaggar hanteras ofta av husägare, dock stora angrepp kräver normalt en exterminator att lösa. Några gör-det-själv-tekniker kan hjälpa dig att bli av med buggar och ta tillbaka din källare.

Instruktioner

1 Sök ditt hem för källan av mattan skalbaggar. Titta på kläder, tyg hattar och även gamla leksaker för att hitta den angripna objektet. Antingen ren eller förstöra den felande posten. Att ta hand om posten ofta löser pälsänger frågan.

2 behandla ditt hem med en produkt bekämpningsmedel om du inte kan hitta källan till angrepp. Ett alternativ är att strö livsmedelskvalitet kiselgur i sprickor och hörnen av källare eller injicera det i några hål i väggarna. Fossil alger i kiselgur tränga igenom exoskelett av mattan skalbaggar som kryper över ämnet, vilket får dem att torka och dö. Du kan också behandla ditt hem med ett bekämpningsmedel, såsom sumithrin, tralometrin, deltametrin eller cyflutrin. De flesta produkterna sprayas eller appliceras på områden som golv, sprickor och hörn; Men, läsa etiketten instruktioner för bästa resultat.

3 Vakuum hela ditt hem. Dammsuga din matta, möbler och andra tygklädda objekt, lister och under några mattor eller mattor kan ta bort skalbaggar från ditt hem. Titta också i tvättkorgar, garderober, register, socklar och vindar. Töm vakuum väska eller behållare utomhus. Ibland pälsänger larver lockas till döda gnagare eller djur inom dina väggar. Även om du har tagit bort alla skalbaggar från alla inre ytor, kan du fortfarande har en del i huset. Att ta sig till dem kan kräva en skadedjursbekämpare hjälp.

4 Placera klisterfällor eller ingen skadegörare remsor på golvet och i din tvättkorg. Buggar som vandrar över fällorna fastnar på limmet. Fortsätt att ersätta fällor tills pälsänger samlingen stannar.