Hur man koppla in en Switch för ett gemensamt julbelysning och batteriet

Hur man koppla in en Switch för ett gemensamt julbelysning och batteriet


Upphakning en julbelysning till ett batteri är en enkel procedur, men en gång gjort det lämnar dig med ett problem: hur man stänga av ljuset. Det bästa sättet runt problemet är också enkel: koppla en liten switch mellan en av trådarna som ansluter julbelysning till batteriet.

Instruktioner

1 Skär en av trådarna i halv centralt mellan batteriet och julbelysning, med hjälp av en kniv. Detta bryter strömmen och ljuset släcks. Det är inte farligt eftersom spänningen från batteriet är mycket låg, så du behöver inte koppla bort kabeln först. Använd Avisoleringstänger att avlägsna ungefär en fjärdedel tum av plast från de två ändarna av tråden du bara klippa.

2 Ta bort locket från växeln du ska ansluta. Använd en liten skruvmejsel för att avlägsna skruven från locket, om det passar det här sättet, eller om täck klipp på, bända bort locket med fingrarna.

3 Lossa de två anslutningsskruvarna på växeln med hjälp av en skruvmejsel. Ta inte bort dem helt och hållet.

4 in änden av tråden du klippa som ansluter till batteriet under en av terminalskruvarna på växeln. Dra åt skruven.

5 Anslut den andra änden av den andra kabeln som ansluter till julbelysning under andra terminalen skruven på strömbrytaren. Dra åt skruven.

6 Sätt tillbaka locket. Antingen fäst den på plats igen med hjälp av fingrarna, eller använd skruvmejseln för att dra åt skruven som håller locket på plats. Din julbelysning är på om brytaren är i läge "på". Om det inte, slå på strömbrytaren för att lysa upp din julbelysning.