Hur designa din egen tatuering teckensnitt

Hur designa din egen tatuering teckensnitt


Skript tatueringar varierar från ett enda ord till flera meningar och är en av de mest direkta uttrycksformer, vilket kräver betydligt mindre förklaring än en abstrakt bild. För att göra tatueringen ännu mer personlig och meningsfull, kan du designa teckensnitt själv och har en erfaren artist överföra bilden på din kropp. Storleken på bokstäver och längden på manuset kommer att diktera lämplig placering för tatuering. Tänk på att ju mer detaljerad teckensnitt, desto mer utrymme kommer det att krävas att visa ett tillfredsställande sätt.

Instruktioner

1 Rita bokstäverna i penna på papper. Det kan ta flera försök och radera linjer för att göra korrigeringar kan vara nödvändiga, så skriv lätt.

2 Trace över blyerts linjer med en svart markering när bokstäverna är precis som du vill ha dem. Inte börja spåra bokstäverna i svart bläck tills hela bilden av bokstäverna är klar med blyerts.

3 Vänd på papperet och kopiera bilden på den andra sidan med din svart markering. Denna spegelbild är den verkliga en som kommer att överföras till ritpapper av konstnären och stencil till din kropp för att läsa FRAMÅT.

4 Ge papper till din artist och tillåta honom att spåra bilden på stencilen papper och tillämpa den på din hud.