Church bordsdekoration idéer

Church bordsdekoration idéer


Kyrkans evenemang och aktiviteter är mest givande när de omfattar alla medlemmar i församlingen och ge dem en aktiv roll att spela. En anda av gemenskap och dela är det som drar många människor till kyrkan funktioner. Även arbetet med att dekorera tabeller för händelser kan berikas genom att bjuda in dem som kommer att närvara för att delta.

En personlig touch

Ett enkelt sätt att skapa tabellen center som är både listig och meningsfull är att bjuda in församlingsmedlemmar till varje få ett objekt som är viktigt för dem att ingå i mittpunkten. Detta fungerar bra under helger, eftersom de flesta människor har någon prydnad eller dekoration som bär speciell betydelse för dem. Efter varje person har placerat sina objekt på ett bord, be alla att välja ett objekt som de tycker är intressant eller vackra att ta till sin tabell och lägga till i mittpunkten. Vid slutet av händelsen, bjuda in dem att hitta ägaren till dekoration de valde och returnera den till dem. Denna aktivitet uppmuntrar alla att mingla och gnistor intressanta samtal.

Tänd ett ljus

Ljus används ofta för att ge ett behagligt ljus och lägga elegans till bordsdekorationer, men de kan ta på sig ytterligare betydelse när de upplysta inte tidigare, men under evenemanget. Placera ett ljus för varje plats vid bordet. Var noga med att använda innehavare eller koppar under ljusen att skydda dukar. När uppmana deltagarna att tända ljus, be dem att säga en tyst bön för någon i behov eller tacka för en viktig person för dem.

En Punkten som ger

Som ett alternativ till en påkostad bordsdekoration, kan en tom ruta fungera som en meningsfull mittpunkten. Före händelsen, fråga dem som kommer att delta för att få något att lägga till ett vårdpaket. Berätta för dem som kommer att vara mottagare av paketet och ge idéer för att fylla det. Paketen kan skickas till missionärer eller soldater utomlands eller till lokala människor i nöd.

blomma Raffle

När budgeten för dekorationer är stram, är det fortfarande möjligt att åstadkomma eleganta och vackra bordsdekorationer genom att vara värd ett lotteri. Köp blomsterarrangemang för varje tabell. Bjuda in människor som deltar i evenemanget att lämna bud för blomsterarrangemang vid deras bord. De kan sedan ta hem de arrangemang, som tillåter någon att njuta av blommorna i stället för att låta dem gå till spillo, samtidigt som du sparar pengar för kyrkan.