Hur konvertera en SKF till en DWG

Hur konvertera en SKF till en DWG


Autosketch är en två-dimensionell utformning program som används för att skapa konceptuella skisser och produktvisningar. Publicerad av Autodesk, Autosketch sparar sina filer i det proprietära "SKF" format. SKF-filer är inte kompatibla med AutoCAD, desto mer populära Autodesk redaktionella problem. Som ett resultat kan användarna vill spara i "DWG" format. DWG-filer kan ses på AutoCAD och en rad andra bild tittare. Om du inte har tillgång till Autosketch, måste du använda ett annat program för att konvertera filen för dig. Även Autodesk inte ger sådan programvara, kan du konvertera din SKF-filen till en mer universellt format såsom PDF, och sedan konvertera dina PDF till en DWG-fil.

Instruktioner

Autosketch

1 Öppna SKF-filen i Autosketch 9.

2 Klicka på "File" och välj "Spara som".

3 Välj "DWG" från rullgardinsmenyn under filtyp. Ange filnamnet och klicka på "Spara".

Konvertera Utan Autosketch

1 Ladda ner och installera XnView från sin webbplats. XnView är en gratis bildredigerare och omvandlare, och en av de mycket få bildredigerare där ute som kan få tillgång till SKF-filer.

2 Ladda ner och installera Ghost från sin webbplats. Ghostscript är en fri tolk för Postscript. Du måste ha en Postscript-tolk installeras för att skriva PDF-filer.

3 Öppna SKF fil i XnView. Klicka på "Konvertera" och välj "PDF" som filtyp.

4 Ladda ner och installera en PDF-till-DWG-omvandlare som "PDF till DWG Converter Stand-Alone" eller "Alla PDF till DWG Converter." Dessa program är tillgängliga som fria prövningar utan måste köpas om de används kontinuerligt.

5 Öppna PDF i omvandlaren i val och exportera filen till DWG.