Byta strålkastarnas lampor på en 2003 Volkswagen Jetta

Byta strålkastarnas lampor på en 2003 Volkswagen Jetta


Du bör hålla din strålkastare i fullgott skick på 2003 Volkswagen Jetta. Utan väl fungerande strålkastare, ditt synfält minskar kraftigt i svaga ljusförhållanden. Många stater kräver att din strålkastare vara funktionella, så kör med en utbränd strålkastare kan resultera i en trafik citatet. Du kan komma åt lamporna lätt från motorrummet. 2003 Jetta använder en 9007 strålkastare glödlampa, finns på de flesta bildelar butiker.

Instruktioner

1 Öppna huven på din Volkswagen Jetta och vila motorhuven på stödstången. Av strålkastarnas lampor på din Jetta är lätt åtkomliga inifrån motorrummet.

2 Tryck fjäderklämman på baksidan av strålkastare montering och ta bort dammskyddet från baksidan av enheten.

3 Dra anslutningen för ledningsnätet rakt ut på baksidan av lamphållaren. Dra låsclipset bort från botten av lampan och dra ut glödlampan rakt ut från strålkastare montering.

4 Sätt i den nya lampan i strålkastaren enheten. Placera fäst klämma för att fästa glödlampan. Tryck på kabelanslutningen på lampan.

5 Sätt tillbaka dammskyddet på baksidan av strålkastare montering och säkra den med låsclipset. Upprepa processen på andra sidan, om det behövs.

6 Stäng motorhuven och testa nya strålkastare för att säkerställa att de fungerar som avsett.