Hur du gör din egen PVC nyckelring

Hur du gör din egen PVC nyckelring


Oavsett om du kallar dem gimp, Scoobies, boondoogles eller något annat namn, tunna, böjbara PVC-plast strängar är idealiska för att väva in nyckelringar. Du hittar dem på den lokala hantverk butik i ett stort utbud av färger. Med lite mer än några PVC sträng och en metall nyckelring, kan även en nybörjare skapa en unik pjäs som speglar hennes smak och personlighet.

Instruktioner

1 Klipp tre stycken av PVC strängen i 12-tums längder. Välj tre kompletterande färger. Bringa ändarna av de tre strängarna ihop. Knyt en knut i strängarna 3/4 tum nedanför ändarna av strängarna. Dra strängar för att säkra knuten. Klipp bort överflödigt strängen ovanför knuten.

2 Separera slutet av en metall delad ring nyckelring. Skjut den öppna änden av nyckelringen genom knuten du skapade i steg 1. Dra knuten tight igen för att säkerställa strängarna är spända. Passera knutna änden av strängarna genom en ljuslåga eller lättare i 10 till 15 sekunder, eller tills ändarna smälta. Om strängen fattar eld, blåsa ut lågan. Låt slutet svalna i fem till sju minuter.

3 Fäst en säkerhetsnål till nyckelringen för att göra det lättare att arbeta med. Säkra säkerhetsnål till en stoppad stol arm eller din byxbenet. Du vill ha något som kommer att hålla ringen slutet av strängarna ordentligt.

4 Separera de tre strängar. Räta strängarna så att de alla ligger platt.

5 Braid de tre strängar som du skulle fläta håret. Föra längst till vänster strängen overtop av den mellersta strängen och låt den vila mellan mittsträngen och längst till höger strängen, vilket i sin tur gör det mitten strängen. Ta till höger sträng overtop av den nya mellan strängen vilar det mellan längst till vänster strängen och mellansträngen, vilket i sin tur gör det nya mittsträngen. Upprepa hela proceduren tills hela längden på strängen är flätat. Stoppa en tum från botten eller när du når den längd du vill ha för nyckelringen.

6 Knyt en knut i slutet av de tre snören för att säkra fläta. Klipp bort överflödigt sträng och avlägsna säkerhetsnål för att avsluta nyckelring.