Kristall Glas Identification guide

Kristall Glas Identification guide


Glas i allmänhet består av dricksglas som har en enda stam som leder upp till kopp eller skål och vilande på en platt bas eller fot, som traditionellt är runda. Kristall Glas är en typ av glas Glas innehållande en viss mängd bly. Det används i både celebratory och tillfälliga händelser. Det övergripande syftet med alla kristall Glas är så att personen håller glaset inte kommer att ha händerna röra koppen och minskar temperaturen.

Fördelar med Crystal

Äkta kristall Glas har vissa fördelar för vanligt glas Glas. Den första är estetiska, där de visuella aspekterna spelar en viktig roll. Crystal möjliggör mycket mer finare snitt och äkta kristall Glas kan hittas med mycket utsmyckade gravyrer. En annan är de fysiska aspekterna av Glas. Kristallglas blir tyngre att ge dem mer stabilitet. De gör också ett annat ljud när "klirrade" för skålar

typer

Crystal Remmare innehåller ett stort antal glas skaft bitar som används i olika miljöer. Champagneglas används för champagne och mousserande vin. Vin Glas omfattar både vitt och rött vin glasögon. Andra Glas ingår brandy snifters och sherry glasögon. Martini glasögon är en annan typ av Glas som kan vara gjord av kristall och har en vinkelform som leder till stammen från toppen. Välj kristall Glas inte bara för sin ornateness men för dess specifika jobb också.

champagneglas

Crystal champagneglas kan hittas i olika former och storlekar. Skillnaderna är i allmänhet baserade på personliga preferenser till den som dricker. Den gemensamma champagne coupe är en rundad kort och grunt glas, som gör det möjligt för karbone att släppas snabbare eftersom den har en stor ytarea. Champagne flöjt är en högre, djupare glas som är smal. Den djupa flöjt har mycket liten yta släpper färre bubblor än coupe.

vin Glas

Vin kristall Glas är generellt fylligare vid basen av den skål eller kopp än det är vid mynningen. Detta är mer koncentrerad på de röda vinglas. Vitt vin Glas är formad på samma sätt som champagne flöjter, förutom kortare och lite bredare. Rött vin Glas har en mycket fylligare skål eller kopp och är ofta rundare till formen. De två typer av rött vin Glas inkluderar Bordeaux och Bourgogne form. Bordeaux glasögon är vanligtvis högre och Bourgogne glasögon är typiskt bredare.