Typer av Seagulls

Typer av Seagulls


Seagulls är en grupp av medelstora till stora fåglar som hör till familjen Laridae. De har ofta en vit eller grå färg med svart teckning på huvudet eller påskyndar. Många arter av måsar finns och vilken typ av arter bestämmer storleken och egenskaper Måsen.

larus

Larus är ett släkte av måsar med stor artrikedom och distribution över hela världen. De flesta av de måsar i denna genus har simfötter och stout långa räkningar. Några av arterna i detta släkte inkluderar Stilla gull, som är hemma i kuster Australien. Dessa måsar är oftast ensamma eller i par födosök för mat högt ovanför kanten av vattnet eller zooma ovanför kanten av stranden för att släppa sjöborre eller skaldjur på klipporna. Andra arter av måsar i Larus Genus inkluderar ringnäbbad mås, gul-footed mås, Island mås, kelptrut och prärietrut.

ichthyaetus

Den ichthyaetus Släktet omfattar måsar som mås Medelhavet, relik mås, stor skrattmås och sotmås. En annan art enligt detta släkte är vitögd mås, en liten mås som är vanligt i Röda havet. Vuxna vita ögon måsar har en svart huva som går ner på den övre delen av deras halsar. Juvenile vita ögon måsar har en annan färg som deras fjäderdräkt har en chokladbrun färg på bröstet, halsen och huvudet. Den mås Medelhavet är infödd till Europa, särskilt Svartahavsområdet och centrala Turkiet.

leucophaeus

Leucophaeus är ett släkte av medelstora seagulls, av vilka de flesta har mörkt fjäderdräkt och vita halvmånar över och under ögat. Måsarna i denna genus inkluderar lava gull, delfinmås, skrattande mås, grå mås och präriemås. Den skrattande mås är en medelstor mås som är hemma i Nord- och Sydamerika. Namnet på denna art av måsar beror på måsarna "samtal, som låter som en högfrekvent skratt. Dessa måsar häckar i dammar och kust våtmarker i stora kolonier. De konstruera en stor boet från gräs där de låg tre eller fyra grönaktiga ägg, som de inkubera i ungefär tre veckor.

Chroicocephalus

Chroicocephalus är ett släkte av Små måsar som innehåller arter som rödnäbbad mås, grå-headed gull, patagonienmås och silver gull. Silver mås är en av de vanligaste måsar i Australien och är normalt mer förekommande i kustområden. De har anpassat sig till stadsmiljöer, och kan ses runt köpcentra och soptippar.