Idéer för en DogwoodTree Parade Float

Idéer för en DogwoodTree Parade Float


Dogwoods är en hyllning till våren, spricker i vitt och rosa blommor i mitten av mars. Dessa dekorativa träd, infödda till Nordamerika, användes av indianer, tidiga normgivare och industri för en mängd olika syften. Många stater fira detta användbara och vackra träd genom festivaler och parader. Skönhet, historia och legenden om hundkäx inspirera idéer för spektakulära flyter.

Firandet av Spring Float

Idéer för en DogwoodTree Parade Float


Denna flottör är en födelsedagsfest för våren. Täcka golvet av flottören med vitt papper. Placera fem rosa dogwood träd runt flyta, två på varje sida och en på huvudet. Fråga fem små flickor att vara på flottören och utrusta dem i vita klänningar med olikfärgade bågar. Låt dem hålla färgstarka korgar fyllda med dogwood kronblad och långa band som matchar sina bågar. Drop vita och rosa dogwood kronblad runt golvet i flottören. Låt flickorna vifta band och kasta kronblad till publiken. Spela låtar fira våren som du går. Denna flottör är idealisk för unga skönhet-anten vinnare. Äldre flickor eller mödrar kan gå bredvid flyta i färggranna fjäder klänningar.

Firandet av historia

Idéer för en DogwoodTree Parade Float


Den dogwoodtree förutsatt att sådana föremål som tandborstar och pilar för indianerna; virknålar och hö gafflar för tidiga bosättare; och medicin även så sent som 1800-talet. Konstruera en flottör som firar historiska användning av denna mångsidiga träd. Börja med en brun bas. Måla en stor hundkäx blommar (ca 5 fot hög) på tung kartong eller plywood. Använd rosa och bruna höjdpunkter på tips av blomman och stammen. Skär eller såga runt kanterna. Placera denna blomma i spetsen för flottören, vilket gör en bakgrund för skådespelarna. Be en frivillig att klä sig som en indian, en annan som en tidig nybyggare och en annan som en läkare på 1800-talet. Placera dem runt flottören, håller mock historiska föremål tillverkade från DogwoodTree.

Firandet av Legend

Idéer för en DogwoodTree Parade Float


Många berättelser har blommat tillsammans med DogwoodTree. I en indianlegend, en våldsam krigare förälskar sig i en Cherokee prinsessa. Han försöker att vinna hennes kärlek, men hon vägrar honom och han brutalt dräper henne. Blommorna av hundkäx färgas av blod prinsessan, skapar röda tips. Den röda blommade hundkäx heter Cherokee efter legenden. Börja flyta med en vit bas och röd-blommade dogwood kronblad utspridda för att representera en skogsmarken. Be en frivillig att spela rollen av Cherokee prinsessan och ligger bland blommorna. Be en annan frivillig att spela krigare. Har honom på knä bakom henne med en röd-färgad kniv vid sin sida. Slutligen har en äldre krigare berätta historien som flottören stopp längs vägen.