Hur man gör Astrojax Tricks

Hur man gör Astrojax Tricks


Astrojax är en populär barns leksak, inte helt olikt jojo-talet. En sträng som löper genom tre vikt bollar utgör astrojax, med en boll fäst vid varje ände av strängen. Kulorna svarar mycket bra på någon rörelse eller svängning av handen, vilket möjliggör intrikata och imponerande utseende knep för att utföras. Flera elementära drag måste bemästras, men innan några komplicerade trick kan göras.

Instruktioner

Hur man gör Astrojax Tricks

1 Håll den övre bollen med en hand, direkt under botten bollen, som grips i den andra handen. Rotera övre handleden för att snurra i mitten bollen horisontellt. Släpp botten bollen, som sitter högst upp, och svänga den till botten, hålla rotations dina bästa handen stadig. Både botten och mellan bollar bör omloppsbana horisontellt.

2 Utför en vertikal bana på ett liknande sätt. Håll både slut bollar i ena handen, med mellan boll hängande ner. Släpp ena änden boll, medan rycka på hand slut bollen för att få den fria änden bollen att kretsa vinkelrätt mot horisonten.

3 Utför en "butterfly" genom att starta med en vertikal bana. Istället för att flytta din hand som håller den fria änden bollen upp och ner, flytta den från vänster till höger. Den fria rörliga änden bollen kommer att börja röra sig i en figur-åtta mönster.

4 För att utföra en "Venus", börjar med en mjuk och rytmisk vertikal bana. Flytta handleden i vägen för den kretsande änden bollen, och det kommer att passera över handleden, och mellersta bollen följer strax efter.

5 Utför en fast horisontell bana. Ta tag i strängen nära slutet bollen du håller, och kasta bollen horisontellt. Tillåt tillräckligt med utrymme för den översta änden bollen att omloppsbana smidigt. Detta kallas "Atom".