Hur man gör en snara fälla steg-för-steg

Hur man gör en snara fälla steg-för-steg


Snare fällor används ofta i naturen som ett sätt att säkra mat. Olika små djur fångas med en snara som ekorrar. Många olika snare fällor finns som förlitar sig på triggers och resa ledningar Det finns dock en grundläggande snara design som inte förlitar sig på en avtryckare och är särskilt utformad för att fånga ekorrar. Snara kräver ett minimum av material och är inställd där ekorrar är mest aktiva.

Instruktioner

1 Skär en 4-tums lem längd med en kniv. Trimma mindre grenar från lemmen med en kniv och skär lemmen till en längd av 8-fötter.

2 Placera extremiteten mot en trädstam i 45-graders vinkel. Välj ett träd såsom en ek eller beechnut på en plats där ekorrar är aktiva. Titta på området för att bestämma ofta reste vägar till trädet.

3 Rulla ut en längd av snara tråd med en formad ögla på en ände och en rak ände på den andra. Linda den raka änden runt extremiteten. Vrid den fria änden runt huvud snara kabellängden för att säkert fästa kabeln runt extremiteten. Bilda twist vid botten av lemmen.

4 Böj snaran tråden runt sidan av lemmen. Öppna slingan på snaran tråden så det är minst 5-inches i diameter.

5 Position botten av slingan inte mer än 2-inches ovanför lemmen. Placera en liten mängd av bete, såsom jordnötssmör till endera sidan av lemmen som bete.