Bat Mitzvah Theme Idéer

Bat Mitzvah Theme Idéer


En bat mitzvah ceremoni är en mognadsfas för en 12-årig judisk flicka, när hon är skyldig att följa och iaktta buden. På grund av de intensiva studier som leder fram till bat mitzvah religiös ceremoni, efteråt familjen värd en fest i hennes ära. Partiet är en once-in-a-lifetime händelse och måste vara minnesvärd. Välja en lämplig tema för din bat mitzvah part garanterar festligheterna kommer inte snart att glömmas.

Hollywood

Varje ung flicka har en favoritfilm eller filmstjärna, eller helt enkelt älskar Hollywood. Så en Hollywood tema är perfekt för en bat mitzvah. Har en röd matta för gästerna att gå på när de går in och begära att gästerna klä sig i elegant "röda mattan" sätt. Video ankomster precis som en Hollywood Awards natten. Spela sin favorit film på en stor skärm (ljud av) som en del av inredningen. Använd rullar gammal film och rullar (sök loppisar eller göra falska), filmaffischer, popcorn påsar, och spotlights som dekorationer. Var noga med att ha en popcorn gör maskinen redo och popping, plus massor av läsk och lådor med godis, för att ge äkthet att gå på bio.

favorit Hobby

Om bat mitzvah flicka har en favorit hobby eller passion, att välja det som partiet tema kommer att göra partiet personliga och glädja flickan. Det kan vara att hon älskar en sport som fotboll, volleyboll eller tennis. Har inbjudningar och dekorationer införliva att idrotten med hjälp av idrotts affischer, färger hennes favoritlag och miniatyr föremål av sporten, som tennisracketar, mål nät och bollar. Om hon tycker om dans eller musik, använd att intresset för temat. Musikalen noterar hängande från taket och svarta och vita ballonger, eller klippa ut balett tofflor, rosa glitter stjärnor och lägg rosa och vita ballonger. Har gästerna komma klädd som deras favoritspelare eller underhållare.

Favoritplats

Några flickor har en dröm om att resa till en favoritplats, som Paris, London eller Hawaii. Välj att favoritplats som tema för hennes bat mitzvah. Använd reser affischer och objekt som är associerade med platsen för dekorationer. Gästerna kan klä sig därefter till platsen. Och parti förfriskningar bör vara typisk för favoritplats. Som exempel: hon drömmer om att gå till Hawaii, så en strand eller luau tema kommer att vara perfekt. Dekorera med stora, färgglada pappersblommor, palmer, blommor eller papper leis, färgglada paraplyer, papper lyktor och hängande papegojor. Be gästerna att bära tropiska utskrifts skjortor och klänningar. Servera söta och sura kött, grill, färsk frukt och nötter. Limbo, hula danslektioner, och en rockring tävling är bra aktiviteter.

Favoritfärg

Ibland kan en flicka inte vill tema, men en bat mitzvah parti är fortfarande i ordning. Använd hennes favoritfärg i stället för ett visst tema. Inbjudningarna och dekorationer alla kan vara i färg. Gästerna kan bära färgen. Och, mycket av maten kan vara färg, om möjligt. För variation, använder olika nyanser av färgen för dekorationer, såsom lavendel, kunglig lila och djup ametist.