Hur Virka nylontråd Scrubbies

Hur Virka nylontråd Scrubbies


Caked-på mat som har suttit ett tag kräver extra armbåge fett för att skrubba bort kokkärl och plattor. En bra nylontråd skrubber kan hjälpa. Du behöver inte använda dina scrubbies för rätter ensam: Använd dem för att skrubba handfat, badkar och även fönster. Dekorera presentförpackningar med dem, eller skicka ut dem som party på brud och baby shower. Om du virka, kan skapa scrubbies och andra hushållsartiklar spara pengar.

Instruktioner

1 Gör en ögla med tråd och kedjan fyra för att skapa din första dubbel virka.

2 Virka 15 dubbel virknålar i fjärde kedjan från kroken, sedan gå med en smygmaska ​​i fjärde kedjan av början kedja fyra för att skapa en cirkel av 16 dubbel virknålar.

3 Ta tråden och kedjan en. Fortsätt med två enkel virknålar i varje dubbel virka runt cirkeln. Gå med i cirkeln med en smygmaska ​​i första singeln virka för totalt 32 enskilda virknålar i cirkeln.

4 Kedja en och enkel virka en i samma enda crochet. Kedja tre; hoppa över nästa singel virka; och enda virka i nästa fm och i varje annan virka efter det. Sammanfoga ändarna med en smygmaska ​​i den första singel crochet i slutet av cirkeln. Upprepa detta steg tills du uppnår önskad storlek.

5 Klipp av trådänden, lämnar en 3-tums svans. Trä garn nål med svansen och väva ändarna av tråden i risig.