DIY Hydrangea Wedding Inbjudningar

DIY Hydrangea Wedding Inbjudningar


Hortensior är läckra blommor som många brudar väljer för deras bröllop och brudtärna buketter. Dessa blommor kan vara blå, rosa eller vitt och kommer att ändras till grönt över tiden. Brudar kan också färga dem som matchar deras planerade bröllopstema. Om du väljer hortensia för din primära gifta sig blomman, kanske du vill använda dem på ditt bröllop inbjudningar som en förhandsvisning till gästerna om vad som väntar när de anländer. Du kan göra bröllopsinbjudningar som presenterar hortensior bilder hemma.

Instruktioner

1 Sök på Internet efter en bild av en hortensia. Du kan söka webbplatser som har royaltyfri bilder för personligt bruk. Spara bilden som du väljer att din dator.

2 Formatera ditt bröllop inbjudan på din dator. Använda ordbehandlings programvara, justera marginalerna till inbjudan höjd och bredd (till exempel, 3 inches bred och 5 inches tall).

3 Skriv inbjudan formulering. Börja med att lista de värdar för bröllopet. Sedan införa paret gifta, tid och datum för bröllopet och platsen. Centrera texten på sidan i en formell, läsbar typsnitt.

4 Placera bilderna på inbjudan. Om du har en bild, kan du placera den längst upp i mitten ovanför uttrycka. Om du har flera bilder, försöka placera dem längst upp till höger och längst ner till vänster i inbjudan.

5 Skriv ut inbjudningar, placera två på ett ark.

6 Montera din inbjudan. Skär den utskrivna sidan i halv med ditt papperskniv. Trimma inbjudningskort lager ungefär 1/4 tum runt hela inbjudan.

7 Skapa inbjudan uppbackning. Ta din andra bit kartong, och halvera det med pappersskäraren.

8 Fäst inbjudan bit i mitten av en av de tjockt papper bitar.

9 Lägg till band eller andra utsmyckningar, som siden hortensia blommar, på din inbjudan.