Idéer för att göra en Cleopatra Headpiece

Idéer för att göra en Cleopatra Headpiece

Idéer för att göra en Cleopatra Headpiece

Kleopatras huvudbonad är en extremt utsmyckad del av cleopatra dräkt, men det behöver inte vara super dyrt att göra. Genom att använda några steg och köpa några val objekt kan du skapa en imponerande Cleopatra huvudbonad som kommer att bli avundade av alla Halloween-fest.

Söka efter Elements

Samla de objekt som du behöver för att göra huvudbonaden. Hitta en svart elastisk pannband om du använder en svart peruk. Om inte, välj guld elastisk. Samla gyllene sequinned applikationer, billig guldfärgad modesmycken, sex till åtta par guld dangly mode örhängen, falska ädelstenar och strass, guld glitter och stark listig lim. Om du kan hitta elementen i par eller jämna nummer, är det ännu bättre så att huvudbonaden kommer att vara symmetrisk.

Tillämpa grundläggande element för att huvudstycket

Med den starka hantverk lim, börja fästa guld berlocker och andra element längs elastiskt pannband. Försök att lägga till två för varje element, ett på varje sida, för att skapa en känsla av symmetri. Lämnar utrymme för huvudmittpunkten. Se till att du låter limmet på dessa element torkar mycket väl.

Applicera Huvudpunkten Element

Vid tillämpningen av den huvudsakliga mittpunkten elementet, är det viktigt att använda tillräckligt med lim för att hålla den på plats. Huvudbandet kommer att placeras precis över den övre delen av pannan. Låt torka helt.

Tillämpa extra element

Du kan fylla i tomma utrymmen med guld glitter eller paljetter. Tillsätt örhängen till kanterna för att dingla längs håret genom piercing stolpen eller tråd genom det elastiska. Tillsätt örhängen lika längs de främre, sidorna och baksidan av huvudstycket.