Hur man trampa upp en Mimmi Pigg pumpa

Hur man trampa upp en Mimmi Pigg pumpa


Om du hellre din Halloween jack-o'-lantern vara nyckfull än skrämmande i år, kanske du vill prova carving en klassisk seriefigur. Eftersom Mimmi Pigg ansikte är gjord av kontrasterande färger och enkla former, är hon en särskilt enkel karaktär att konvertera till en pumpa stencil. Du kan ladda ner Minnie Mouse stenciler från Internet eller skapa egna.

Instruktioner

Vilket gör den stencil

1 Rita bilden av Mimmi Pigg på skrivarpapper. Skugga i de svarta delarna av ansiktet, såsom öronen, näsan och elever i hennes ögon. Inte skuggan några färgade sektioner som inte är svart, såsom hennes pilbåge eller persika delar av ansiktet.

2 Granska mönstret för vita områden helt omgärdad av svart, såsom Minnie ögon och tunga. De svarta delarna av mönstret representerar avsnitt där du kommer att skära bort pumpa, medan de vita delarna representerar områden där du kommer att lämna pumpa intakt. Detta innebär att vita områden helt omgärdad av svart representerar delar av pumpa som skulle behöva sväva i luften.

3 Radera små segment från linjerna som innesluter flytande vita områden. Dessa områden kommer inte längre att helt omgärdad av svart, vilket innebär att en liten bit av pumpa fortfarande kommer att hålla upp dem när du skära mönstret. Du kommer att behöva radera linjer från gränsen till Minnie kinder, gränser ögonen, området under tungan och gränser bågen i håret. Om din bild av Minnie har prickar på sin båge, kommer du också att behöva radera små sektioner från konturerna av varje punkt. När du raderar ett segment från den vänstra sidan av en av dessa områden, radera ett segment från höger sida samt att fördela vikten av pumpa på rätt sätt.

4 Granska mönstret för att se kan du fortfarande se Minnie ansikte med sektionerna raderas. Förlänga linjerna för att göra raderade segment mindre om det behövs.

Träsnideri

1 Skär ett lock bort från toppen av pumpa med hjälp av din slaktarkniv. Vinkel kniven inåt en aning så att överkanten av locket är bredare än botten. Detta kommer att hindra locket från att falla in i pumpa. Skär ett litet hack passage från locket på sidan av pumpa så att du kommer att kunna rada upp locket med toppen av pumpa när du sätter på den senare.

2 Placera pumpa på en damm ark eller tidning. Scoop frön och snören från det inre av pumpa. Skrapa botten av pumpa med sked tills det är relativt platt, eftersom detta kommer att göra det en säkrare yta för ljus eller pumpa ljus.

3 Leta upp en sida av pumpa som är relativt platt, med några ärr och fläckar. Detta kommer att vara din carving yta.

4 Skrapa bort köttet från insidan av din carving ytan tills den är tunn nog för dig att se ljuset skiner igenom det. Detta kommer att göra det lättare för dig att tränga igenom carving ytan med dina verktyg.

5 Skär diagonala linjer inåt från hörnen av stencilen. Klipp inte i Minnie ansikte själv. Lägg din stencil platt mot carving ytan av pumpa och säkra den med kartnålar.

6 peta hål längs konturerna av Minnie ansikte och funktioner med den tunna spik, vilket skapar en rad streckade linjer på carving ytan på din pumpa. Hålen för dessa linjer bör inte vara mer än 1/4-tums isär. Ta bort schablonen från pumpa när du har stansade hål genom varje rad.

7 Klipp längs de streckade linjerna med din carving såg, håller sågen som du skulle en penna och använda en mild sågning rörelse. Börja med att skära bort de mindre områden, såsom Minnie ögon och mun. Detta beror på att som du skär bort mer och mer av pumpa, kommer den att försvagas, vilket gör det mer sannolikt att kollapsa. Du kanske vill skära bort Minnie öron och toppen av huvudet i flera sektioner i stället för en stor bit så att din carving inte kommer att skadas när du trycker denna del ur pumpan.