Hur man gör Cadbury insamlingar

Hur man gör Cadbury insamlingar


Cadbury Insamlings har varit framgångsrikt för ett antal år. Cadburys namn, som en betrodd leverantör av choklad, gör kunderna mer bekväm som de köper en produkt som de är bekanta med och gillar. Detta gör arbetet med att sälja objekten lättare för alla inblandade och tenderar att samla en högre total avkastning. Det garanterar också kvalitetsprodukt och ger dina säljare förtroende när ut samla in pengar.

Instruktioner

1 Bestäm vad du samla in pengar till och som kommer att vara säljare. Ofta är det barn som säljer godis till en skolresa, en idrottsorganisation, eller att resa till en tävling. Detta kan vara ett trevligt sätt att komplettera skolan stöd och sänka kostnaderna för de enskilda studenter.

2 Få åtaganden. För att rädda dig från att beställa alltför många rutor, som du måste betala i förskott, försöka få ett engagemang från alla dina säljare. Låt dem lovar hur många lådor som de tror att de kan sälja. Du kan fortfarande pad köpet för att möjliggöra ökad försäljning, men då du är mindre benägna att sluta spendera mer än du gör. Dessutom tillåter Cadbury för order så små som 15 rutor, så att du kan alltid lägga till ytterligare lådor senare om försäljningen går särskilt bra.

3 beställa produkten. Online erbjuder Cadbury en mycket enkel beställningsformulär att bryta ner de olika typer av produkter de har att sälja. Du kan antingen välja olika saker eller fylla på en viss typ. De föreslår att du säljer produkten för dubbla vad du betalar för det, så för varje dollar du spendera, kommer du att göra en dollar.

4 Välj var du vill spara produkten. Innan choklad anländer, se till att du har en trevlig, sval plats att lagra alla choklad som inte kan delas ut direkt. Också bestämma hur människor kommer att plocka upp sina lådor, oavsett om du kommer att föra dem till säljarna eller de kommer att komma och plocka upp dem.

5 Logga ut rutorna. Skapa så kan du enkelt spåra vem som har rutor och hur mycket pengar eller godis de är skyldiga vid svarvning allt igen. För allt godis checkat ut, kommer säljaren skyldig dig en viss summa pengar eller en kombination av pengar och godis tillbaka i slutet av försäljningen för att redogöra för inventering.

6 Låt för att distribuera mer godis. Om vissa säljare uppfylla sina mål och vill fortsätta sälja tillåter dem att komma och kolla in alla lådor med godis, samla in pengar som redan är skyldig vid denna tidpunkt.

7 Ställ in en tabell. Detta kan göras på ett spel, livsmedelsbutik eller ens i skolan lunch. Med tillstånd från lokalen, överväga att samla en grupp av säljare att tillbringa några timmar säljer direkt till förbipasserande.

8 samla in pengar. Fastställa ett datum för försäljning till slut och inom en vecka gör medlen betalas. Om du väljer att samla kontroller, deponera pengar och skriva en check för orsaken eller stänga över kontanter beroende på hur pengar är bäst levereras.