Minsta husvagnar med våta Baths

Minsta husvagnar med våta Baths


Små kompakta husvagnar kommer med många av bekvämligheterna av en full-size resor trailer inklusive en våt bad. Den våta bad är en av fördelarna med camping med en liten släpvagn kontra ett tält. Campare inte ta itu med de integritetsfrågor som plågar offentliga duschar eller om duschar är rena. En annan fördel med att ha en våt bad är förmågan att duscha när camping i en avlägsen plats.

Eggcamper

Utformas genom samma enda kropp gjuten konstruktion som en glasfiber båt, ger Eggcamper en garderob stor våt bad och dusch kombination. Hållbart och lätt, sker slutmonteringen av Eggcamper i Grandville, Michigan och de flesta delarna är från Northern Indiana. Den Eggcamper är 17 fot lång, 88-inches bred, väger 907 pund och har en tung vikt av 113 pund.

Hi-Lo Sporty TowLite

Hi-Lo Sportig TowLite levereras med en liten våt bad och dusch kombination. Denna kompakta resa sänker till en resa höjd av 5 fot 9 inches, vilket gör det lätt för bogsering och lagring. Vid 9,53 pund med en hake vikt på 118 kilo, är Hi-Lo Sporty TowLite inte längre tillverkas, men tillverkningen ger fortfarande delar från deras hemsida.

dutchmen TDA

Utrustad med en liten våt bad och dusch kombination, holländarna TDA sport en total längd av 18 fot 5 inches, sitter 6-fot 7-inches bred och står 7-fot 11-inches tall. Med en tunga vikt av 65,3 kilo, kommer totalvikten in på 14,1 kilogram. Kunderna kan välja mellan olika färgpaket.

R-Pod Ultra Lite RV

R-Pod Ultra Lite RV kommer med en miniatyr våt bad och dusch kombination. R-pod erbjuder en mängd olika planritningar, vilket inkluderar slide-out alternativ. Utvändig längd är 18 fot 4 tum till 20 fot. Standard bredd är 8 fot med en höjd av varit 8 fot 7 inches till 8 fot 8 tum. Beroende på planritningen valt R-Pod Ultra Lite väger mellan 2121 och 1059 pund och har en hake vikt på mellan 181 till 360 pounds.