Hur man gör en Gus Gus kostym

Hur man gör en Gus Gus kostym


Disney tecknade filmer uppfinna ofta en Abbott och Costello liknande duo för att flytta handlingen längs smidigt och ge comic relief. I "Askungen", den slanka, är smart mus Jaq den "Abbott" till fetlagd Gus Gus "Costello." Men lite dumma, är Gus Gus en modig och välmenande mus, och spelade en viktig roll i att hjälpa Askungen återförenas med Prince Charming efter bollen. Med några vanliga kläder bitar, kan du göra en snabb Gus Gus kostym för Halloween eller en skolpjäs.

Instruktioner

1 Gör ett par musöron genom att skära två cirklar av brun filt, helst samma färg brun som resten av din kostym. Skär en skåra från kanten av varje cirkel till centrum, och vika sidorna över att göra konkava öron former. Sy sidorna på plats för att hålla formen. Skär två mindre cirklar av rosa filt och limma dem på de konkava sidorna av bruna öron.

2 Sy öronen på den mörkgröna sticka mössa så de konkava sidorna möter framåt.

3 Saker en brun rör strumpa med bomull för att göra en svans. Sy eller säkerhet sätta svansen på baksidan av de Footsie pyjamas eller träningsbyxor.

4 Sätt på par bruna Footsie pyjamas eller bruna träningsbyxor och en brun tröja. Om din figur är smalare än Gus Gus, stoppa magen av din skjorta eller pyjamas med en kudde eller rullas upp kläder för att göra en stor pott mage.

5 Sätt på en stram gul skjorta. Gus Gus skjorta red upp på honom, utsätta hans mage. Om det behövs, skär fållen på skjortan eller sy en ny fåll att göra din skjorta rida upp.

6 Sätt på rödbrun, spetsiga tå tofflor eller strumpor.

7 Sätt på locket med musöron.

8 Måla en svart nos och morrhår med svart ansikte färg och en make-up borste för att slutföra utseende.