Hur man skriver en broschyr

Hur man skriver en broschyr


En skickligt skriven broschyr kommer att sporra omedelbara åtgärder. Om det gör att läsaren att rösta på en kandidat, köpa en ny produkt eller skriva in sig i ett gym, har broschyren gjort sitt jobb. Du behöver inte en examen i reklam och marknadsföring för att producera en broschyr som kommer att få uppmärksamhet av den tänkta målgruppen.

Instruktioner

1 Skriv din broschyr hålla dessa sökord i åtanke: uppmärksamhet, intresse, vilja och handling. Ta en läsarens uppmärksamhet och låt honom vet något kommer upp, såsom en försäljning, val eller händelse, som kan intressera honom. En gräsmatta-och sjukvården kan distribuera en broschyr, till exempel, med rubriken "Brown Lawn fick du ner?" Skriv en kortfattad stycket efter rubriken för att tala om för husägare alla skälen till att gräsmattan kunde ha blivit brun och hur Anytown Lawn tjänsten kommer att återställa sin grönskande färg.

2 Ta ett erbjudande eller en påminnelse som kommer att sporra läsaren till handling inom en tidsfrist, såsom "50 procent av din första tjänst om utnämning planeras av den 1 juni" Lista framträdande kontaktinformation och en webbadress, om bolaget har en, för att göra det enkelt för konsumenten att agera på dessa känslor på stundens ingivelse.

3 Använd proffsiga grafik eller bilder och inte gratis dator clip art. Gör din broschyr sticker ut och tala om för läsaren att du kör en första klassens företag. Håll din broschyr design ren och utan trassel. Skriva ut den på papper av hög kvalitet.