Hur man använder en Turbo Broiler

Hur man använder en Turbo Broiler


Med uppfinningen av turbo grillen kan objekt som tagit lång tid att laga göras i en handvändning. Först i Filippinerna under 1970-talet, turbo broilers var snart tillgängliga runt om i världen. Även om inte allmänt sett längre i Nordamerika på grund av tillkomsten av konvektionstillagning kan turbo grillen sitta på en bänk och producera stora måltider samtidigt som mycket liten kök utrymme. Varje grill är annorlunda, och tillverkarens instruktioner ska följas, men det finns några generella steg som kan följas när du skapar en kulinarisk mästerverk med bara om någon grill.

Instruktioner

1 Skär normala tillagningstiden av ett recept i hälften om det kräver bakning i en vanlig ugn. Sänk tillagningstemperaturen samt med cirka 10 grader från konventionella ugn riktningar.

2 Säsong receptet, om en stek eller gryta eller grönsaker, som du skulle normalt, men minska, om inte helt eliminera, de oljor som vanligtvis används för att bryna maten. Luften rör sig i grillen håller ständigt maten fuktig och gör maten att utnyttja sina egna naturliga oljor för smak.

3 Häll en liten mängd vatten in i botten av ugnen för att hjälpa maten stanna fuktig under tillagningen. Lägg till fler om du vill ånga maten.

4 Placera maten på gallret i ugnen och säkra locket ordentligt. Slå på den till den temperatur du önskar, och ställa in timern till tillagningstiden.

5 Låt mat att laga mat utan att öppna locket tills timern slocknar. Långsamt öppna locket och kontrollera allt kött att se till att det görs med hjälp av en stektermometer. Om det är svampiga, laga det för ytterligare fem minuter och testa igen. Fortsätt tills köttet är genomkokta.