Hur man designar skor som Converse

Hur man designar skor som Converse

Hur man designar skor som Converse

Converse sneakers har alltid varit kända för sin särskiljningsförmåga och unika stil. Dessa enkla kanfasgymnastikskor har varit populärt i flera år på grund av deras klassiskt utseende och grundläggande design system. Skapa din egen design av en Converse liknande sko kan göras relativt enkelt. Du kan skicka dina mönster på nätet, dela dem med dina vänner eller samla dina mönster och lägga till dem i din design och illustration portfölj. Du kan skapa dessa designer för din egen karaktär illustrationer för att ge dina karaktärer lite extra stil i skor avdelning.

Rita konturerna av skon med en stor i sidled och upp och ner "L" -form. Fäst plösen till det övre högra hörnet på toppen av skon med en triangulär form.

Lägg cirklarna för snören på konturerna av skon design. Lägg sju små cirklar längs den övre delen av skon. Lägg till två små cirklar av nära botten mitten av skon. Lägg en stor cirkel på det övre vänstra hörnet av skon design.

Skapa snören på utformningen av Converse-stil sko genom att rita 7 små diagonala trianglular former. Den punkt bör komma ut ur spetshålet och den plana sidan av triangeln bör peta ut från den övre ytan av skon.

Lägg detaljerna i utformningen av skon. Skapa små stygn med streck längst upp och kör ner den övre mitten av skon. Skapa tån av skon med en böjd linje längst ned till höger i sko-design. Lägga sulan på skon med tre horisontella band som löper över botten av skon.

Radera eventuella överlappande linjer på din sko design. Rita en femuddig stjärna i cirkeln. Bläck hela din design och låt bläcket torka i fem minuter innan du raderar blyertslinjer med en knådas suddgummi. Du kan nu lämna designen som färdiga eller lägga till ett färgschema med hjälp av konstmarkörer.

Saker du behöver

Papper Penna Svart bläckpenna knådas suddgummi konstmarkörer