Hur konvertera en distributionslista till en brevlåda

Hur konvertera en distributionslista till en brevlåda


Skillnaden mellan en brevlåda och en distributionslista är att en distributionslista kan innehålla flera olika e-postadresser - med olika suffix, såsom .gmail eller .hotmail - till olika konton; omvänt, är en brevlåda på uppsamlingsplats för ett antal e-postadresser med hjälp av samma suffix, såsom @ readehow.com. Du använder en fördelning för att skicka e-post till grupper av människor med olika e-postadresser medan en brevlåda använder en standard e-postadress för huvud brevlåda, där människor kan dela.

Instruktioner

1 Skapa en ny brevlåda. I din e-postklient, skapa en postlåda med instruktionerna som medföljer din e-postprogram. Brevlådan kommer att använda domännamnet för e-postsystem, det vill säga den som du brukar använda som standard, såsom yahoo.com, eller en ny brevlåda i samband med webbhotellet.

2 Skapa en ny e-postadress i den nya brevlådan för varje medlem i distributionslista med hjälp av aliasnamn. Ett alias är prefixet del av en e-postadress om din brevlåda stöder det och kan vara vad som helst, såsom [email protected] eller [email protected] Slutresultatet är att alla meddelanden som skickas till dessa e-postadresser i slutändan kommer att anlända i huvud brevlåda för den verkliga, primära kontot.

3 Ge alla användare av distributionslistan med inloggningsinformation för den nya e-postkonto, och ge inställningar för detta. På detta sätt kommer alla medlemmar i brevlådan kunna se alla meddelanden som tidigare har bokförts. Dessutom ger varje medlem med sin egen unika alias id att använda när du skickar meddelanden till brevlådan, såsom [email protected], så att alla kan se att ett inlägg har kommit från medlem "fran".

4 Skicka meddelanden till alla i brevlådan med ett enda e-postadress som [email protected] när det finns ett behov av att meddelande alla i den nya brevlådan listan. Detta undviker behovet av att inrätta en ny e-postutskickslista, och när giltiga användare logga in på brevlådan, kommer de att få meddelandet. Ofta sker via egna e-postklienter.