Hur att certifieras som en pastor

Hur att certifieras som en pastor


Det finns många sätt att bli en certifierad pastor. Vissa webbplatser och stiftelser ordinera ministrar efter att de betalar en avgift eller ta en snabb frågesport. Andra kyrkor och organisationer certifiera pastorer och ministrarna först efter att de har en chans att lära känna dem och mentor eller lärjunge dem. Trovärdiga organisationer erbjuder certifiering, även om de alla kan ha lite olika sätt att gå om det.

Instruktioner

1 Hitta en kyrka nära dig om du inte redan har ett. Det finns många olika valörer och kapitel i kyrkor. Välj valören eller kapitel som bäst passar dina egna övertygelser och praxis. Börja med att delta i denna kyrkan regelbundet.

2 Engagera med din kyrka departement och program. Försök att ha en tjänare hjärta och fylla i varhelst du behövs i din kyrka.

3 Fråga din pastor att handleda och lärjunge dig. Låt honom eller henne veta att du önskar att vara en certifierad pastor och följa hans annan utbildning och rådgivning. Läs allt du kan från din pastor om vad som krävs för att leda en kyrka.

4 Delta i seminariet, högskola eller skriva in sig i någon form av religiös utbildning. Detta kommer att hjälpa dig att bli en mer utbildade, väl avrundad pastor och kommer att göra tjäna certifiering lättare.

5 Kontakta en organisation knuten till din kyrka eller har din pastor kontakta dem för dig. Till exempel, om du deltar i en Guds församling kyrka eller en kyrka anslutna till det valör, ska du kontakta Guds församling organisation. Begär en förordning eller ansökan om certifiering. Vissa organisationer har olika förfaranden, inklusive intervjuer, vittnesmål eller rekommendationer. Uppfyll kraven för att bli en certifierad pastor.