Hur mycket kinesisk mat Ska jag beställa för 12 personer?

Hur mycket kinesisk mat Ska jag beställa för 12 personer?


Eftersom den kinesiska vanligtvis inte centrum måltider runt kött, det gör skillnad mellan mer eller mindre kalorier, enligt WomenandWeight.com. Till exempel, en portion (eller en platta) av wokade räkor med vitlök, gul gräslök och mangetout är 380 kalorier, medan samma storlek servering av ångad blandade grönsaker är bara 200 kalorier. Bestämma hur mycket att beställa kan göra en skillnad, med tanke på matvanorna hos gästerna.

kostnads~~POS=TRUNC

WiseBread.com påstår, "Även om du arbetar hårt för att hålla din diskretionära utgifter till ett minimum, kan du fortfarande njuta av en restaurang måltid en gång i ett tag." Med tanke på priset på kinesisk mat kommer att avgöra hur mycket för att beställa när du är på en budget.

Slutsats

Om du har pengar att beställa tolv huvudrätter och olika sidor gör det, om det inte är möjligt snitt som i hälften och ordning sex huvudrätter och sidor och dela ut mindre portioner. Om någon är att hålla koll på sina kalorier, kan de hålla sig till sidor som ångad grönsaker. Tänk på din budget och vem du ammar; sedan bestämma vad som är bäst.