Hur man använder en Aphogee Behandling

Hur man använder en Aphogee Behandling


Den Aphogee Hårvård systemet är en samling av ett antal produkter som innehåller olika proteiner, magnesium och en pH-balanserare som är tänkt att vara bra för fint hår som är halta, över blekt hår eller allmänt skadat hår. Huvuddelen av behandlingen är en två-stegsprogram för hårvård och allmän omstrukturering av din grundläggande hår hälsa regim. Du bör hitta en snabb och märkbar skillnad snabbt efter att ha använt dessa produkter.

Instruktioner

1 Tvätta håret med hjälp av Aphogee skadat hår schampo och skölj den helt ren. Se till att du arbetar schampo grundligt i alla dina hår inklusive rötterna.

2 Borsta ut håret med en bred tandad kam tills de är inga veck eller knutar som helst. Dela upp håret i fyra olika jämna sektioner med hjälp hårspännen.

3 Haka ur en del av håret och häll den tvådelade protein behandling på handflatorna. Gnid handflatorna genom hela oklippta avsnitt.

4 Kör kammen genom den oklippta delen av håret för att till fullo införliva protein behandling. Applicera mer behandling om någon av håret förblir avslöjats.

5 Coat och kamma varje sektion på samma sätt tills du har arbetat håret i alla dina hår. Sitta under en huva hårtork tills behandlings torkar och hårdnar.

6 Tvätta härdade behandling av håret med hjälp av vanligt vatten i duschen. Applicera fuktgivande balsam till rent hår och låt den verka i två minuter innan du sköljer ut.