Hur man gör Stereo

Hur man gör Stereo


Stereogram är optiska illusioner som lura hjärnan att se två endimensionella bilder som en enda tredimensionellt föremål. Stereogram är enkelt att skapa med hjälp av antingen text eller grafik. Använda text är det enklaste sättet för en nybörjare att göra en stereo. Du kan använda något annat ordbehandlingsprogram för att skapa din egen text stereogram på några minuter.

Instruktioner

1 Öppna din favorit ordbehandlingsprogram och skapa ett nytt dokument. Hitta textjusteringsalternativ och klicka på "Center" alternativet så att texten automatiskt linje i mitten av sidan. Om din processor inte har "Center" tryck på mellanslagstangenten tills markören ligger i mitten av skärmen.

2 Tryck på asterisk-knappen. På de flesta tangentbord det ligger på "8" -tangenten och representeras med asterisker symbolen, "*". Hit mellanslagstangenten 10 gånger och tryck på asterisk-knappen en andra gång.

3 Tryck på "Enter" eller "Return" knappen på tangentbordet två gånger så det finns en tom rad mellan asterisker och markören.

4 Tryck på "Left Align" text-knappen så någon ny text kommer att vänsterjusteras. Det är viktigt för asterisk att förbli centrerad. Men all text efter asterisker kommer att vänsterjusteras.

5 Skriv in ett enkelt ord som "Have." Tryck på mellanslagstangenten 10 gånger och skriv ordet igen. Följ den med ytterligare 10 platser och upprepa denna process fem gånger eller tills ordet skrivs över bredden på sidan utan att starta en ny linje. Det är viktigt att det finns 10 platser efter varje ord. Tryck på "Enter" eller "Return" två gånger för att hoppa över en rad innan nästa rad.

6 Skriv in ett andra enkel ordet "Take." Tryck på mellanslagstangenten åtta gånger och skriv ordet igen. Följ den med ytterligare åtta platser och upprepa denna process fem gånger eller tills ordet skrivs över bredden på sidan utan att starta en ny linje. Det är viktigt att det finns åtta platser efter varje ord.

7 Flytta ansiktet nära skärmen så att två asterisker verkar vara tre asterisker. Den första raden av ord ska visas närmare medan den andra raden av ord ska visas tillbaka.