Hur definierar lantlig inredning

Hur definierar lantlig inredning


Tänk på en strand hus, med overstuffed möbler insvept i off-vit bomull slip covers och draperier böljande in i rummet från de öppna fönstren. Detta är stuga stil, och även om det är lämpad för fritidshus har sin prägel gjort sin väg in i stadens lägenheter och förortsutvecklings hem. Lantlig inredning är enkel, ren, ljus och luftig. Det finns mer skräp än i enkla asiatisk-inspirerade eller hantverkare stil inredning, men tillbehören på display berätta en historia om de människor som bor i hemmet. Lantlig inredning är som comfort food - ett varmt välkomnande efter en lång dag.

Instruktioner

1 Hitta inbjudande och mysiga overstuffed möbler, inklusive rullade arm soffor och sido stolar med kuddar fyllda med dun. Ta en känsla av utsidan in ditt rum med hjälp av vide, ljusa träslag, och bedrövad vit, björk och pekan inredning. Dekorera sovrum med knubbig madrasser och lager av uppslag, täcken och kuddar. Scatter antika stolar eller sparsamhet butik fynd i ditt rum. Sikta på en eklektisk utseende att bära lantlig stil tema.

2 Installera trägolv och toppa dem med bomull, sisal eller bambu område mattor för att hålla rummen ljus. Använd blommor och chintz tyger men vara minimal med stora blommor och mönster så inredningen inte är överväldigad av tyget. Hitta linne och bomull slip täcker eftersom de är naturmaterial som definierar stugan stil. Lägg till lite drama med en brokad plats på en trä-inramad fåtölj och titta på när den blandas med inredningen.

3 Visa information om tillbehör bitar som ger dig njutning eller tala om din personliga historia. Håll samlingar till en kontrollerbar minimum och i ett separat visningsområdet. Relatera vad som är viktigt i vardagen genom att ha böcker och tidskrifter på din cocktail eller sidobord. Sätt växter i strategiska hörn för att få extra liv till ett rum. Hang speglar, använda målningar som ger ett leende i ansiktet och visa silver inramade fotografier för att ytterligare din tema.

4 Häng vit, benvit eller vitt på vitt texturerat linne eller rena gardiner. Låt dem falla till golvet och, om du gillar utseendet, pöl dem. Skapa en ljus och blåsig atmosfär. Håll dina solskydd enkelt att anpassa din inredning ändamål. Använd en mässingsstång för en liten Touch eller lägga TOFSPRYDD tie ryggar för intresse. Installera plantage fönsterluckor i vitt eller trä persienner på mindre fönster.

5 Välj två färger som tilltalar för markera färger dig men hålla dem i ljusare toner. Använd färg på väggar, kuddar, tillbehör och i dina mattor. Blanda en vägg färg som är 90 procent vitt med 10 procent av en valfri färg. Välj grön, blå, rosa eller latte väggar för en vit utseende, men en som kastar en glöd av tillsatt färg.