Hur man bygger en trä grind på en sluttning

Hur man bygger en trä grind på en sluttning


Access är en av de viktigaste faktorerna för hur framgångsrikt ditt staket tjänar du. Har grindar som fungerar bra där det behövs är viktigt. När du har ett behov av en grind i raden av staket på en sluttning, men utgör en unik utmaning, som när allt kommer omkring är en del av vad gör-det-din-själv byggare leta efter i ett projekt. Kom ihåg att bara för att marken lutar, betyder inte att ditt staket bör också, du kommer att vilja lod dina inlägg helt upprätt, precis som om du arbetade på helt plan mark, innan de börjar bygga din grind.

Instruktioner

1 Mät avståndet mellan stolparna. Mark och skär ett staket panel av samma material som ditt staket, 1/2 tum smalare än den smalaste delen av denna öppning. Använd en krita linje för att markera panelen och skär med en cirkelsåg.

2 Kör en skruv i varje grindstolpen, 3 inches ovanför marken och slips Masons snöre mellan dem. Stå porten mellan stolparna, tippas an mot uppför stolpen. Spåra linjen av strängen på ytan av grinden. Dra en linje parallell med den spårade linje, en tum ovanför nedre hörnet av nedförsbacke sidan av porten. Skär ned på grinden av längs raden med cirkelsåg.

3 Installera en grind sag kit på insidan av porten, att följa instruktionerna som medföljer satsen. I allmänhet passar hörnfästena till toppen gångjärnssidan hörnet av den övre horisontella stag och lägre spärrsido hörn, med kabeln och vantskruv mellan dem. Fäst konsolerna med de medföljande skruvarna. Dra åt vantskruv tills det är tätt.

4 Placera gångjärnen på framsidan av porten, i linje i mitten av de övre och nedre horisontella hängslen. Markera skruvhålen på porten och födde pilothål i varje markerad plats med lite samma tjocklek som gångjärnsbultar som följde med maskinvaran. Fästa gångjärnen, åtdragning av en bricka och mutter på insidan av varje bult med en hylsnyckel.

5 Ställ grinden upprätt, med en 1-tums tjock trä spacer under varje ände mellan stolparna. Placera gångjärnen och födde pilothål genom de horisontella skenorna i panelen på neråt sida av öppningen. Bolt gångjärnen till stängslet och ta bort distansen. Testa swing gate att vara säker på att det försvinner.

6 Installera porten hälften av spärren först. pilothål hål och driva de medföljande skruvarna för att säkra det enligt instruktionerna med maskinvaran. Markera mitten av låskolven på uppförsbacke post och installera efter hälften av spärren centrerad på detta märke.