Idéer för Candy Scoops

Idéer för Candy Scoops


Candy skopor kommer i alla olika material och är avsedda för en sak: att hjälpa dig att få godis. De typer av skopor är viktiga endast för dekorativa ändamål, är emellertid det viktigaste att se till att skopan och en hand kan passa i behållaren för att få maten. Till exempel, om det är en lång vaselike behållare, och du har en stor skopa, en hand kan inte passa in där med skopan att få godis mot botten.

Metall

Metall skopor kommer i alla former och färger beroende på metallen som används. Till exempel, om du har brons som en av ditt bröllop färger och du har en chokladkaka, då du inte vill ha en silver skopa; du vill ha en brons en. Dessutom är matsked stora skopor används för behållare med mindre öppningar så att alla kan få sin hand i behållaren. För långa containrar, väljer skopor som har längre handtag. På så sätt människor inte behöver nå hela vägen in i den.

Plast

Plast skopor är populära eftersom de är billiga och funktionella. Dessa är de typer av skopor som du ser på din lokala köpcentret godisaffärer. De låter dig också se exakt hur mycket du sätter i väskan, som kommer väl till pass om behållaren är lite ovan ögonhöjd, till exempel.

Glass skopa

En glass skopa fungerar bra med små, lösa godis som gelébönor och M & Ms. Även mindre skopan, desto mer portion kontroll du har. Till exempel, om du har en chokladkaka på en händelse och vill att folk ska inte ta en ton av godis, ju fler gånger de har att doppa skopan i, desto mindre godis de kommer att få. Medan om det är ett stort scoop som är lika med tre av de mindre skopor, då de kommer att få mer godis.

Trä

Trä skopor är inte så ofta sett, men fungerar lika bra som alla andra material gör. Trä skopor kommer i alla olika färger också, eftersom trä kan färgas och färgade. Detta ger dig möjlighet att färga dina skopor men du vill använda för din butik eller händelse.