Hur man rengör en Aztec Airbrush

Hur man rengör en Aztec Airbrush


Aztek airbrush från Testors har något olika funktioner beroende på modell. Förfarandet för rengöring Aztek airbrushes är densamma för varje modell. Det är viktigt att hålla airbrush ren för att undvika spetsen eller andra delar från att ackumuleras uppbyggnad som kommer att hindra den från att arbeta. Airbrush behöver inte tas isär för att rengöras.

Instruktioner

1 Ställ in airbrush sprut inställningen till "Max Spray." Spraya all gammal färg på vissa returpapper tills all färg försvunnit. Häll färg renare i färgen facket. Spraya tills det urladdade renare kommer ut klart. Töm återstående färg renare och fylla färgen facket med vatten. Spraya vatten genom airbrush att eliminera alla färg renare.

2 Placera airbrush munstycken i en behållare med klarglas rengöringsmedel som inte innehåller vinäger. Låt dem suga tills all färg tas bort. Skaka behållaren runt ett par gånger om den torkade färgen inte lossa på egen hand. Lämna dem i natten om det behövs.

3 Rengör utsidan av airbrush med målartvätt appliceras på en ren trasa. Inte blöt eller dränka airbrush kroppen i rengöringsmedel eller förtunning.