Händelsen bemannar Arbetsuppgifter

Händelsen bemannar Arbetsuppgifter


Städer har idrottsarenor och teatrar som håller inte bara idrottsevenemang, men också konserter, shower och annan underhållning som kräver användning av eventpersonal. Händelsen personal gör allt förberedelsearbetet inför en händelse, fungerar serviceavdelningar under evenemanget och sanering efter händelsen. Dessa positioner inte betala en massa pengar per timme, men kan arbetat deltid medan du håller en annan heltidsjobb.

Set-up och Tear-ner Uppgifter

Sportevenemang, konserter och speciella program såsom bil visar, monster truck rallyn eller brottning kräver eventpersonal för att ställa in evenemangsarena att utföra. Denna uppsättning procedur sker under loppet av en kväll och gjort snabbt eftersom många olika händelser kan schemaläggas i en kort tid. Ibland är en konsert planerad på en kväll och nästa dag den lokala basketlag spelar i samma plats. Händelsen personal kommer att förbereda scenen för konserten, sedan riva scenen och åter arenan tillbaka till basketplanen att göra sig redo för basketmatch nästa dag.

Eventservice Uppgifter

Varje händelse hålls på nöjesställen har säkerhetspersonal, vending station anställda och biljett tagare arbetade eventpersonal. Dessa positioner kräver händelsen personalen att veta politik arenan när det gäller sittplatser, prissättning, alkoholpolitik och allmänna säkerhetsförfaranden. Händelsen personal kontrollerar människor i arenan, verifierar sittplatser, driver kläder butiker och matstationer samt säkerställer evenemanget hålls säkert. Allt detta kräver händelsen personal för att hantera pengar, vet säkerhetsrutiner bistå sjukvårdspersonal i nödsituationer och uppmana polisen och hjälpa tjänstemän i samband med problem.

Sanering Uppgifter

Händelsen personal är ansvarig för att städa upp evenemangsarena när den speciella händelsen har slutförts. Ett stadion som rymmer tusentals människor kräver händelsen personalen att rengöra trappor av skräp och skräp, tvätta ned varje säte, och sopa och torka alla delar av stadion. Händelsen personal är också ansvarig för att reparera eventuella skadade material såsom stolar, räcken och annan utrustning som används under loppet av händelsen. Utanför arenan en sanering görs också på parkeringen, gräsmattor, biljett områden, in- och utgångar.