Hur säkra utanför spåriga skjutbara glasdörrar

Hur säkra utanför spåriga skjutbara glasdörrar


Glidande glasdörrar är i allmänhet mycket mindre säkert än traditionella dörrar. De kan lyftas rätt av banan om du inte vidta åtgärder för att förhindra det. Blockering av spåret med en tapp pinne är en effektiv åtgärd när banan är inne i byggnaden, men problemet med att säkra dörren inte är så lätt att lösa när banan är på utsidan. Att göra en utanför-track glidande glasdörr säker kräver viss omsorg.

Instruktioner

1 Håll dörren stängd när ingen är närvarande för att övervaka den. Skjutbara glasdörrar ofta lämnas öppen i varmare väder, men en skärm kan kringgås mycket snabbt. Det bästa sättet att hålla dörren säkrad är att hålla den stängd och låst.

2 Sätt tillbaka spärren på skjutdörr med en verklig lås. Flesta skjutdörrar fungera med en krok spärr som kan dras öppen när tillräcklig kraft anbringas. Byta att spärren med en traditionell lås kommer att kräva en del arbete på både dörren och karmen, men dörren kommer att vara mycket mer hållbart som följd.

3 Placera en träpinne pinne mellan insidan dörrhandtag och ramen. Pluggen bör vara tillräckligt lång för att kila från handtaget till ramen när dörren är stängd. Om dörrens spåret var på insidan, kan pinnen faller in i spåret; med spåret på utsidan, måste pinnen vara högre så att den kan förhindra att handtaget från att röra sig.

4 Borrmaskin självgängande skruvar i det övre spåret av dörren. De behöver för att tillåta dörren att glida fritt fram och tillbaka över dem, men ändå hänga tillräckligt låg för att förhindra dörren från att lyftas ut ur ramen.

5 Placera ett hus larm klistermärke på glidande glas, placerad utåt så någon utanför kan se den. Även om det är en bluff, kommer omnämnandet av ett larm gör en inkräktare mindre benägna att försöka inträde.