Däck och Räcke Material

Däck och Räcke Material


Däck och räcke material har verkligen kommit långt under de senaste åren. Den tillverkning och design av kompositmaterial har gett konsumenterna fler produkter att välja mellan än någonsin tidigare. Smidesjärn är också ett alternativ i utformningen av däck och räcke material. Det finns också traditionella trädäck och räcke material som kan vara lämpliga för dina projekt. Den typ av däck och räcke material som är lämpligt för de flesta konstruktioner kommer att bero på vad funktionen är viktigast för dig.

typer

Kompositmaterial är tillverkad av återvunnen plast och ger ett underhållsfritt däck. Kompositmaterialet kommer i olika färger. Smidesjärn räcken används i många kommersiella tillämpningar samt stora egendomar. Tryckimpregnerat trä däck och räcke material är standard för de flesta husägare i dag; träet behandlas med speciella kemikalier som avskräcker skadedjur och bromsar nedbrytning.

Funktioner

Kompositmaterial kommer i en mängd olika färger och förformade former för att skapa bra visuella intryck för konsumenterna. Komposit PRYDNAD kommer inte kopp, spricker eller båge som traditionella trä gallergolv. Trä trall och räcke finns i olika spindel och Finial former som är stainable med någon färg som du önskar. Trä gallergolv är det mest ekonomiska trall och räcke material som finns idag. En järn räcke kommer att ge en mycket utsmyckade utseende till din uteplats eller däck. Järn räcke installeras i sektioner, och de flesta kurvor och svängar görs i butiken före installationen.

fördelar

Den största fördelen med komposit PRYDNAD och räcke är låg eller inget underhåll. Många komposit trall och räcke tillverkare erbjuder en 25-års garanti på sina produkter. Kompositmaterial har ingen skevhet, inga flisor och ingen böjning. Fördelen med trämaterial är användarvänlighet i skärning, bockning och fastsättning för användning i däck och uteplatser. Smide ger en mycket solid räcke som inte kan skadas av röta eller skadedjur.

nackdelar

Komposit PRYDNAD och material är inte lätt formas eller skäras, vilket gör installationen svårt ibland. Tillverkare gör särskilda fästelement för användning med komposit trädäck, eftersom de flesta spikpistoler inte arbeta effektivt med detta material. Med tryckbehandlade trä trall och räcke material, vara medveten om de kemikalier som används för behandling. Dessa kemikalier kan orsaka hälsoproblem såsom allergier eller sjukdom. Smidesjärn räcke och trall kanske inte är det bästa valet för familjer med små barn på grund av de skarpa kanterna och slutar.

överväganden

Komposit PRYDNAD material är dyrare än traditionella trä gallergolv, som är det mest ekonomiska valet; dock väga denna fördel mot den potentiella toxiciteten av de kemikalier som används för att bevara trä och underhållsfria kvalitet komposit. Smidesjärn kan vara dyr eller inte, beroende på komplexiteten i designen och om du har sektionerna specialtillverkade. Järn måste regelbundet behandlas för att undvika rost.