Hur installerar jag en Fender på en 66 Mustang?

Hur installerar jag en Fender på en 66 Mustang?


Den 1966 Mustang var utrustad med en i ett stycke fender utformad helt tillverkad av stål. Denna tunga konstruktion var ganska tålig men saknade elasticitet glasfiber. Som ett resultat, om ett objekt slår fender med tillräcklig kraft, kommer fender buckla snarare än flex. Lyckligtvis, reproduktions fendrar finns tillgängliga till rimliga priser och installation är ganska enkel.

Instruktioner

1 Höj framsidan av Mustang med en domkraft, sedan sänka bilen på domkraften placerade nedanför rambalkar.

2 Ta bort skruvarna som håller fast den främre stötfångaren till bilen med en hylsnyckel, sedan dra stötfångaren av bilen. Komma åt stötfångarens skruvar från undersidan av stötfångaren. Notera att en enda bult är placerad på vardera änden av stötfångaren.

3 Koppla bort blinkers kablage från de främre indikatorer. Tillgång till kabelnät under front Valance panelen. Spåra tråd som sticker ut från baksidan av varje blinkers tills en kabelanslutning nås, dra ut kabeln från anslutningen.

4 Ta bort skruvarna som håller fast den främre Valance panelen på plats med en skiftnyckel.

5 Öppna Mustang dörr och ta bort enstaka fender bulten genom dörren sylt öppning med en hylsnyckel och en lång förlängning.

6 Ta bort den enda fender bulten sitter på undersidan av stänkskärm, mellan framdäcket och dörren, med en hylsnyckel.

7 Nå genom baljan öppna och koppla ur strålkastarens ledningsnätet på samma sätt som används för att koppla bort blinkers kablage.

8 Öppna motorhuven och ta bort de två bultarna som håller fast den främre delen av stänkskärmen till utsidan av radiatorn stöd med en hylsnyckel.

9 Ta bort skruvarna som håller fast övre delen av stänkskärm till motorrummet järnväg, lyft sedan fender av bilen.

10 Ta bort skruvarna som håller fast strålkastarhuset till framsidan av stänkskärm med en hylsnyckel. Komma åt bultarna från insidan av stänkskärmen.

1 Placera strålkastare montering mot framsidan av ersättnings fender, sedan installera fullmäktiges bultar med hylsnyckel tills monteringen är säker.

2 Placera fender på bilen, vilket säkerställer att bulthålen på överläppen av fendern i linje med bulthålen på ovansidan av motorrummet kenan.

3 Installera de bultar som håller fast den övre av fendern till motorutrymmet kenan. Dra inte åt bultarna, som läget för fender kan behöva justeras något för att anpassa fender återstående bulthål.

4 Installera de två bultar som håller fast den främre delen av stänkskärmen till utsidan av radiatorn stöd. Dra inte åt dessa skruvar ännu.

5 Öppna Mustang dörr och installera enda fender bulten ligger genom dörren sylt öppning med en hylsnyckel och en lång förlängning. Dra inte åt denna skruv ännu.

6 Installera och dra åt skruven i botten av stänkskärm, mellan däcket och dörren, med en hylsnyckel.

7 Dra alla Fenders bultar med en hylsnyckel.

8 Nå genom baljan öppna och anslut strålkastarens kabelkontakten i Mustang ledningsnätet.

9 Placera Valance panel på framsidan av bilen, sedan installera och dra panelens fästbultar med en skiftnyckel.

10 Anslut båda vänder signalledningar i sina respektive kablage.

11 Placera stötfångaren på sina konsoler på framsidan av bilen, sedan installera och dra åt Fenders fästbultar med en hylsnyckel.