Vad kan jag göra om min Marmorgolv ser matt och Washed Out?

Vad kan jag göra om min Marmorgolv ser matt och Washed Out?


Nyligen installerade marmorgolv ser ljusa och polerad. Detta beror på att de har varit fabrik polerade till en slät yta och är helt ren. Du kan bibehålla denna nivå av renlighet, men med tiden din marmorgolv kommer att börja se tråkig och tvättas ut.

Orsak

Med tiden kommer resten att bygga upp på marmorgolv. Denna rest är det som gör golvet ser grumlig. Återstoden kommer från antingen tvål som du har använt ren marmor eller från mineraler i vattnet. Vatten som har en hög mineralhalt kallas hårt vatten.

Förebyggande

Förhindra marmor från att bli tråkig och tvättas genom att använda endast destillerat vatten för att rengöra marmorgolv. Destillerat vatten innehåller inga mineraler. Du kan också installera en avhärdare i ditt hem som tar bort mineraler från ditt kranvatten. Förhindra tvål från att bygga upp genom att skölja marmorgolvet ofta och genom att endast använda marmor golvprodukter för att rengöra den.

avlägsnande Återstod

Du kan ta bort återstoden genom att städa golvet med en marmor rengöringsmedel. För att göra detta, applicera produkten på en ren trasa. Använda så lite av produkten som möjligt för att få jobbet gjort. Arbeta produkten i marmorgolvet i en cirkelrörelse tills du tar bort all återstod. Polera bort den med en annan ren trasa.

verktyg

Använd en frotté att tillämpa marmorgolvet rengöringsprodukt och att polera bort det. Frotté har en upphöjd tupplur jämfört med bomull eller ens mikrofiberdukar. Detta gav upphov till tupplur hjälper försiktigt slipa bort rengöringslösningen återstod.