Hur man tecknar brand flamma former

Hur man tecknar brand flamma former


När du ritar brand kan du dra nytta av att studera fotografier av brand. Eftersom detta ämne flimrar och förändras ständigt i verkliga livet, kan bilder bidra till att frysa en stunds stillhet. Färgade pennor i varma färger ger ett idealiskt verktyg för att fånga skenet av lågorna. Känn dig fri att ersätta kritor, kritor eller oljepastell om du vill. Se till att hålla dina färger intensiv och dina slag jämn, eftersom lågorna inte uppvisar konsistens.

Instruktioner

1 Rita en rak horisontell linje för att skapa en grund eller bas för din eld. Använd din gula färgpenna för att göra flera vinka linjer från denna bas. Orientera dessa linjer vertikalt och göra dem på ungefär 60 graders vinkel från den horisontella linjen. Börja på bästa tips för dessa linjer och rita linjer som speglar dem, rör sig nedåt diagonalt i motsatt riktning från den ursprungliga linjen. Formerna som skapas av dessa rader bör utgöra vinka, oregelbundna trianglar utan baser. Du kan göra så många av dessa former som du vill, beroende på storleken av elden som du vill rita.

2 Fortsätt att göra dessa former bakom original artiklar i en andra och tredje raden. Rita dina oregelbundna trianglar kortare i dina andra och tredje rader än i fronten. Gör din andra och tredje rader gradvis smalare än den första. Se till att avsmalna varje flamma form till en smal punkt på toppen. Skapa variation i storleken på dina lågor genom att göra några mager med andra återstående bred och tjock.

3 Använd orangefärgad penna för att färga ett område inne i varje flamma form. Lämna en gräns tom insidan av varje form, endast färgning upp centrumområdet från basen på varje flamma.

4 Färg gränsen som du lämnade blindprov med din gula färgpenna. Färg över regionen där orange och gult träffas för att sprida och blanda dessa två nyanser tillsammans.

5 Använda röd penna, färg en intensiv röd centrum med start från basen på varje flamma. Alternativt spåra kanterna av varje flamma med ljusröda och orange linjer för att skapa extra färg och drama. Detta avslutar din eld flamma former.