Papper Bil skolprojekt

Papper Bil skolprojekt


Det finns en mängd olika pappers bil skolprojekt för att lära eleverna en rad färdigheter. Från de mest grundläggande papper och lim projekt till en fördjupad förståelse av fysik, pappers bilprojekt är ett inlärningsverktyg som använder ett brett spektrum av förmågor. Lärare kan skräddarsy en viss pappers bilprojekt för specifika inlärningsmål genom att variera mängden av riktningen eleverna får.

Klippa och klistra

Den enklaste pappers bilprojekt kommer från en tryckt mall. Utformningen av bilen är redan tryckt på ett papper. Studenterna börjar med att skära mallen ur papperet. För att göra bilen tredimensionella, studenter då måste vika och klistra in bilen till sin slutliga form. Dessa bilar har inga rörliga delar. Denna typ av klippa och klistra projekt hjälper eleverna att lära sig att fokusera på detaljer för att ge en rolig slutprodukt.

Origami

Ett annat papper bil alternativ är att vika papperskonsten origami. En vanlig origami bil är den ursprungliga Volkswagen Bug. Detta är ett mer komplicerat projekt som kräver tid och tålamod. För att göra dessa pappers bilar mer dekorativa, kan eleverna använda flera färger av papper för att ge unik design. Dessa bilar har inga rörliga bitar och anses vara konstverk. Origami-projekt kan vara förvirrande och frustrerande. Studenterna kommer typiskt att ha en hög grad av stolthet i deras origami bil och kommer sannolikt att upprepa detta projekt när de behärskar det.

rörliga Pieces

Ett gemensamt projekt för mer avancerade studenter är den rörliga pappers bilen. Detta används ofta i fysik klasser för att lära eleverna om fart. Att arbeta ensam eller i grupp, och oftast med ett par dagar för att slutföra projektet, är studenter ges ett begränsat antal leveranser för att bygga en bil. Målet är att bygga en bil med en framdrivningsmekanism som ett sår gummiband eller en propeller. Eleverna måste bygga bilen med endast tjockt papper, kopieringspapper, tejp, sugrör, gummiband, gem och lim. Detta projekt inte bara lär eleverna några principer för fysik, men kan lära dem om värdet av samarbete och lagarbete.