Ketokonazol grädde indikationer

Ketokonazol grädde indikationer


Ketokonazol är en aktuell medicinering används för att behandla infektioner orsakade av svamp eller jäst. Det dödar svampen eller jäst och förhindrar dess tillväxt. Den kan användas för att behandla fotsvamp, ringworm av kroppen, seborroiskt eksem, sol svamp eller en svampinfektion i huden. Den levereras i olika aktuella former, såsom schampo, skum, gel / gelé, lösning och grädde.

Fotsvamp och "Jock Itch"

Ketokonazol grädde kan bota fotsvamp, även känd som fotsvamp. Fotsvamp är en svampinfektion som bildas i fuktiga områden på foten, mellan tårna, vilket kan orsaka klåda, sveda och bränning. Krämen är också effektiv vid behandling av "jock itch" i ljumske.

Revorm

Ringorm, eller ringorm av kroppen, utvecklar i skikten i huden och har en cirkulär, ringliknande utseende; det kan vara kliande och röd och kan kännas som ett utslag. Använda ketokonazol grädde enligt anvisningar från din läkare kan hjälpa till att befria dig av denna svampinfektion.

seborroiskt eksem

Seborroiskt eksem ses ofta på hårbotten eller i ansiktet och ibland i bröstområden. Huden är fjällig och flagnande och ofta mycket kliande.

"Sun Svamp"

Pityriasis versicolor, ofta kallad sol svamp, är en vanlig svampinfektion i huden som ketokonazol grädde kan lindra under några veckor. Sun svampen ändrar normal pigmentering av huden och lämnar bakom små fläckar av missfärgning. Varmt väder kan förvärra tillståndet eller göra det mer märkbar.