Hur man fixar Track Lighting

Hur man fixar Track Lighting


Spår belysning, oavsett om de används för att belysa konst eller som en flexibel ljuskälla i ett vardagsrum eller kök, är i allmänhet pålitliga och i de flesta fall lider rutinmässiga problem som utbränd glödlampor. Naturligtvis, eftersom det har ett antal olika komponenter som spåret, de framtida huvuden, ledningar bron och mer, med tiden, kan du behöva utföra vissa uppgifter för att få det att fungera om du byter ut en glödlampa inte göra susen.

Instruktioner

1 byte av lampor i spår huvuden som inte fungerar. Om dåliga lökar var inte problemet, gå vidare till nästa steg.

2 Stäng av brytaren som driver ljus. Lita inte på att helt enkelt stänga av strömbrytare som kan av misstag slås på igen på medan du arbetar.

3 Testa spår för spänningen med en touch-typ spänningsprovare. Tryck på knappen på testare och beröra ett tips till en av metallspår på insidan av spåret och sedan på spetsen till det andra spåret. Om testaren piper eller lyser, är spåret fortfarande lever. Prova ytterligare brytare tills du hittar den rätta.

4 Ta bort spåret huvudet som inte fungerar. Ta bort det beror på tillverkaren, men många har en knapp som när deprimerad tillåter fixturen att svänga vänster eller höger tills den kan dras ner och ut.

5 Använd fint slippapper för att rengöra den del av metallspåret där huvudet installerades. Även sand terminaler på fixturen. Detta kommer att säkerställa en ren anslutning.

6 Torka spåret med en ren och torr trasa för att avlägsna damm, smuts och / eller rester.

7 Lyft metallkontakterna på skärm med en platt skruvmejsel. Detta kommer att bidra till att förbättra kopplingen mellan fixturen och spåret. Var försiktig så att du inte lyfta på flikarna för långt eller du kan bryta plasten runt terminalen.

8 Sätt tillbaka spår ljus och slå av strömbrytaren igen. Testa banan för att se om lampan tänds; Om inte, vrid brytaren backa och gå vidare till nästa steg.

9 Ta bort locket från kabelanslutning där spåret möter kopplingsdosan. Inuti ser du där spåret ansluter ledningsterminalen. Detta är kopplingsbryggan. Om bron inte är ordentligt ansluten, skjut in den igen.

10 Dra ledningarna ner ur ledningar box och se till att alla anslutningar är täta. Om de är, driva dem tillbaka upp i rutan och sätt på locket.

11 Slå på brytaren igen och testa banan igen. Om lampan fortfarande inte fungerar, kan det behöva en ny socket.

Byta ett Socket i ett spår ljus

1 Stäng av strömbrytaren, ta bort spårhuvudet från spåret och skruva lampan.

2 Ta bort stammen belysning locket på banan huvudet för att exponera ledningar uttaget.

3 Ta bort skruvarna som håller fast uttaget till belysning kan.

4 Dra ut kontaktarmen ur banan armatur och koppla uttagstrådarna genom upptvinning anslutningen.

5 Sätt en ersättare uttaget i fixturen och ansluta sina ledningar till kontaktarmen som de ursprungliga var.

6 Anslut uttaget till fixturen kan och sätt tillbaka kontaktarmen.

7 Installera belysningen kan på banan och skruva i en bra glödlampa.

8 Vrid brytaren igen och testa den nya sockeln.