De bästa Bensin Gräsklippare

De bästa Bensin Gräsklippare


Klippa gräsmattan kan vara tröttsamt och tidskrävande. Elektriska gräsklippare kan ibland uppleva effektuttaget frågor och manuella gräsklippare saknar kraft- och automations deras motordrivna kusiner. Petroleum motorer producerar fortfarande några av de mest effektiva och hjälp gräsklippare på marknaden och bland dem, en del sticker ut på grund av funktioner, storlek eller tillförlitlighet.

Cub Cadet Zero Turn Rider 365L

Med en 54-tums klippaggregat, en maximal hastighet på 7 miles per timme och 18 hästkrafter, Cub Cadet Zero Turn Rider 365L har ett försprång på en stor del av tävlingen. Denna tunga maskin ansågs av Popular Mechanics att vara "mest nästan kommersiell maskin" bland testade gräsklippare. Denna tunga 340kg Maskinen har en 4,5-liters bensintank och 9-by-19-tums däck. Tester har visat att hästkrafter av denna gräsklippare gör det möjligt att minska däckmärken i gräsmattan om rör sig för fort, men ansvarsfull verksamhet kommer att resultera i snabbare kapning tid än långsammare maskiner. Den 365L har också en skär Lossa när klipparen är i omvänd ordning. Denna säkerhetsfunktion kan frikopplas från kommandopanelen för att återuppta skärning.

Honda HRX Series

Självgående gräsklippare gas såsom Honda HRX serien använda motorn för att driva gräsklipparen även när användaren går bakom den. De Honda HRX serien gräsklippare har en 21-tums skärande radie, mycket anpassningsbara skärhastighet och väska eller påslösa drift och en mulching handling. Dessutom, som December 2010 Honda HRX gräsklippare har en fyrtaktsmotor som redan klarar utsläppskrav som inte är planerade att träda i kraft förrän 2012. gräsklippare serie HRX finns antingen med en elektrisk startmotor eller med en traditionell lindad draglina startmotor .

Enkelhet ZT 1850 Hydro

Även noll varv åkgräsklippare, Simplicity ZT 1850 Hydro har 18 hästkrafter, en 50-tums klippaggregat och en tvåcylindrig V-formad motor. Till skillnad från Cub Cadet, har denna gräsklippare en låg profil och kompakt design som passar väl in i ett garage. Gräsklipparen får "Hydro" delen av sitt namn från dess dubbla hydrostatiska transmissioner som använder hydrauliska maskiner för att reglera och överföra kraft. Den maximala hastigheten för denna gräsklippare är också långsammare än Cub Cadet på ca 5,5 miles per timme, men snittet är fortfarande snabbare än andra ridning gräsklippare.