Tarzan tema bröllop idéer

Tarzan tema bröllop idéer


Att ha en Tarzan-tema bröllop kan ta ett antal olika format, men alla kommer sannolikt att innebära en djungelliknande scen och lite humor. En fiktiv karaktär som går tillbaka till början av 1900-talet, Tarzan var ett människobarn som togs upp av apor i den afrikanska djungeln. Att ha en Tarzan tema för ett bröllop kan därför inriktas på karaktären av Tarzan själv, vilda djur eller djungeln och en afrikansk miljö.

Tarzan och Jane

När karaktären av Tarzan växer upp, möter han Jane, som han förälskar sig i och så småningom gifter sig. Att ha en Tarzan och Jane-tema bröllop är därför mycket gripande. För denna typ av tema, bruden och brudgummen verkligen behöver för att få in karaktär. När det gäller klädsel, innebär detta en höftkläde för brudgummen och en figurnära motsvarande för bruden. Om detta är att gå för långt, kan brudgummen bära en höftkläde över sin kostym för ett skämt, eller ett djur print väst istället. Bruden kunde bära en mindre avslöjande djur klänning eller en traditionell brudklänning med ett djur print tåg. Klädkod för gästerna bör vara "safari explorer stil", där du uppmuntra dem att komma i khakis. Tarzan och Jane-tema bröllop kan ske var som helst eftersom det är mer om vad folk bär än platsen, även om införandet av en mycket grönska och stora krukväxter till platsen kommer att bidra till att skapa en djungel.

zoo Setting

Med vigseln och / eller mottagning i en djurpark verkar vettigt för en Tarzan-tema bröllop. Som Tarzan höjdes med apor, med bröllop nära apan sektionen är särskilt passande. Alternativt kan du ha möjlighet att införa en rolig aktivitet i bröllopsdag genom att organisera en bakom-kulisserna på aporna för gästerna. Väva djurtema i andra aspekter av dagen, såsom genom användning av ett djur skriva ut matta för bruden att gå ner i gången på och märkning av tabellerna i receptionen efter dina favoritdjur. Djurparken kan ha vissa tama djur som de kommer att låta dig stroke eller hålla för ditt bröllop bilder också.

djungeltema

En Tarzan tema för du kan vara mer om inställningen djungeln än att behöva klä upp som Tarzan och Jane. Djungel-tema bröllop kan vara riktigt magisk och kan göras inomhus eller utomhus. Nyckeln till en djungeltema är att ha en mycket grönska. Omger bröllopet med gröna buskar och växter i olika former och storlekar för att återskapa mångfalden i djungeln. Väv långa delar av murgröna bakom ryggen på gästernas stolar och runt altaret där bruden och brudgummen kommer att stå. hänga även delar av murgröna ned från balkar eller andra fixturer på taket - detta kommer att återskapa de vinstockar som Tarzan svänger på i djungeln. Om du har en utanför bröllop eller har en utanför området vid din plats, peppar det med tiki ljus och har en brasa för att ge känslan av camping i djungeln.

afrikanska tema

Du kanske känner mer inspirerad av den afrikanska fastställandet av många av Tarzan äventyr. Afrikanskt tema bröllop är färgstarka och själfulla. Musik är viktigt i afrikansk kultur. Har afrikanska trummisar som ger musiken medan gästerna väntar ceremonin ska börja och när bruden går ner i gången. Har bandet spela musik för att ta emot alltför och se om de kan göra en återgivande av "Du kommer att vara i mitt hjärta", ledmotivet från Disney version av Tarzan berättelse. Har ansikte målare målning stam- markeringar eller ljusa afrikanska mönster på gästernas ansikten. Lägg mer färg till platsen med hjälp av mattor med djurtryck för golvyta. Om du har en utomhus bröllop och det kunde få kyliga, har kast och filtar med djurmönster på dem också. Har vissa afrikanska dansare utför med en brasa senare på kvällen att verkligen spänningen gäster.