Hur kalibrerar jag min Scotts 1000 gödselspridare?

Hur kalibrerar jag min Scotts 1000 gödselspridare?


Den Scotts AccuGreen 1000 Drop spridare är en anordning som används för att dispensera gödsel på ytan av en gräsmatta eller trädgård. Spridarens badkar kan innehålla upp till 5000 kvadratfot gödningsmedel och har en spraymönster som är 18 inches bred. Mätklockan på spridaren matchar priserna som finns på gödselmedel paket. Innan du använder din Scotts 1000 Drop spridare för första gången måste du kalibrera det att se till att den avger gödsel i rätt takt.

Instruktioner

1 Placera gödselspridaren på en hård yta, såsom en uteplats eller uppfart.

2 Leta efter mätklockan på undersidan av "U" -format handtag. Vrid mikrometerratten tills numret sex är synlig i fönstret ovanför ratten.

3 Plocka upp botten av gödselspridaren och vända den upp och ned med "U" -formade handtag på marken. Logotypen på spridaren ska vara vänd bort från dig.

4 Steg ned på avstängningsarmen med foten, vilket är en metallstång fäst strax ovanför mikrometer. Titta in i botten av spridaren och leta reda på kalibreringslinje som är etsad in i spridaren hela vägen över. Avstängnings bar bör uppfylla kalibreringskurvan. Om du är osäker, släpp spaken metall med foten och sedan avgå på det igen för att titta på förflyttning av avstängnings bar.

5 Leta upp skruven i mitten av spridaren, precis ovanför avstängnings bar. Vrid skruven medurs med en skruvmejsel om avstängnings bar täckte kalibreringskurvan. Vrid skruven moturs om baren föll kort för kalibreringskurvan.